Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt életedben a legnagyobb...

Mi volt életedben a legnagyobb bűn, amit ellened elkövettek?

Figyelt kérdés
Megbocsájtottad?
2011. aug. 15. 08:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%

a volt feleségem nem engedi a gyerekeimet úgy látnom, ahogy megbeszéltük még a válási procedúra előtt. Most meg már ragaszkodik a 2 heti hétvégéhez...

Ez sajnos megbocsáthatatlan...

2011. aug. 15. 09:02
 2/26 anonim ***** válasza:
73%

Csaló szemét kormány elveszi a megdolgozott pénzem 35% -át minden hónapban és ez csak egyre rosszabb lesz!!!

Ezt nem lehet megbocsájtani!!!

2011. aug. 15. 09:03
 3/26 anonim ***** válasza:
94%

Évekig kitettem a lelkem egy emberér, gyakorlatilag nekiadtam azokat az éveket, majd mikor nagyon kellett volna a támogatás mert rosszul állt a helyzet, egyszerűen azt mondta h. neki "ez most nem lenne jó" és inkább elhagyott.

Soha!!

2011. aug. 15. 09:04
 4/26 anonim ***** válasza:
89%

Apukám lek.rvázott, meg még rengeteg olyan dolgot csinált, amire azelőtt azt mondtam volna, hogy inkább nem ismerem mostantól. De megbocsájtottam.

A többi rokonom is állandóan pletykál rólam, ha úgytetszik "keveri a sz.rt" és rengeteg rossz dolog származik ebből. És megbocsájtottam eddig mindenkinek.

2011. aug. 15. 09:07
 5/26 anonim ***** válasza:
94%

Egy 14 éves barátság szakadt meg a pénz miatt.(nekem tartozott nagyon sokkal) Amikor visszakértem, beintett.

Évekig nem beszéltünk. Ma már köszönünk, ha találkozunk, de nem találkozunk sűrűn...sőt egyáltalán. Sohasem fogom megbocsájtani.

Tudod....isten malmai lassan, de biztosan.....

2011. aug. 15. 09:10
 6/26 anonim ***** válasza:
91%

A legnagyobb bűn eddig a gyermekkorom tönkre tétele volt a családom által. 2.5 éves voltam, mikor anyám és apám összevesztek és külön költöztek, majd később kimondták a válást. Anyámat nem érdekeltem. Nem konkrétan ő hiányzott soha, hanem a gondolat, hogy van egy anyám, akire mindig számíthatok, kisírhatom a vállán magamat, akinek iskolaünnepen anyáknapja alkalmával átadhatom a virágom, akitől megkérdezhetem, hogy miért is vagyok. Ez volt az egyik, aztán erre jött még az rá, hogy apám egész 15 éves koromig vert rendszeresen, féltem tőle, tesóim pedig egész gyerekkoromban szekáltak, mindig én voltam a céltáblájuk.

1 éve megbeszéltem apuval a múltat, bocsánatot kért, én pedig megbocsájtottam. Mindig úgy voltam vele gyerekkoromban, hogyha meghallna egy könnycseppet se ejtenék érte. 1 évvel ez előtt elmondta, hogy súlyos probléma van a szívével, akár 30 évet is élhet vele, de bármelyik pillanatban meg is hallhat, ha még egy infarktust kap. Együtt sírtunk egymás vállára borulva. (Nemrég kapott egy kütyüt a szíve fölé, most már nyugodtabb vagyok, mert az vigyáz rá)

Anyám túl buta ahhoz, hogy megbeszélgessem vele a dolgokat. Több évnyi nem találkozás után 4 évvel ez előtt felkerestem, hogy még utoljára biztosan lássam. Azóta nem láttam, talán most megint felkeresem, és elmondom neki, hogy van egy egy éves unokája.

Testvéreimmel azóta se jó a kapcsolatom.

3-5 éves koromban elvesztettem a szüleimet, de most közel a 30-hoz, visszakaptam az édesapámat. Már nincs bennem harag, csak hegek maradtak, amiket igyekszem magam elől eldugni.

2011. aug. 15. 09:13
 7/26 anonim ***** válasza:
77%
Érzelmi megcsalás!:-S Azt hittem engem szeret!...
2011. aug. 15. 09:15
 8/26 anonim ***** válasza:
85%
Szintén egy hosszú, 12 éves barátság megszakítása egy pasi miatt (azóta szakítottak... akkor egy ideig megint jó voltam, aztán talált magának mást, azóta megint le vagyok ejtve). A másik pedig, ami sokkal jobban dühít, hogy egy pasi miatt egy csaj befeketített a fél város előtt, előadott engem mindenféle k*rvának, miközben ő mászott rá az én pasimra. Mindenkinek a fülem hallatára elmesélte, hogy 3 hónap után lefeküdtünk (azt hittem, ha ezt elmesélem neki - akkor még jóban voltunk- akkor megérti, hogy ez azért komolyabb volt), mindenki előtt egy undorító r*bancnak állított be, sok meber csak azért utál, mert ő olyanokat terjesztett, sok ellenséget szerzett a keverésével. Azóta emberszámba sem veszem a csajt.
2011. aug. 15. 09:15
 9/26 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó vagyok!Ja és igen sajnos megbocsátottam!
2011. aug. 15. 09:16
 10/26 anonim ***** válasza:
68%
(74% vagyok,én írtam 2x!)
2011. aug. 15. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!