Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt életedben a legnagyobb...

Mi volt életedben a legnagyobb bűn, amit ellened elkövettek?

Figyelt kérdés
Megbocsájtottad?
2011. aug. 15. 08:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
32%
Megírhatnám regényben és Steven Spielberg sírva könyörögne a megfilmesítési jogokért.Minimum 8 Oscar díj garantált, de nem érdekel a pénz. A legutolsó óta még néhány tüske bennem van, de az idő majd azt is megoldja.Pont, mint a többit.
2011. aug. 15. 09:18
 12/26 anonim ***** válasza:
89%
Sikertelen gyilkossági kísérlet, amikor 7 éves voltam. Az elkövetője nem vérrokonom, csak bekerült családba amikor 5 éves voltam. A mai napig gyűlöl, de már több, mint 10 éve nem láttuk egymást. Nem is fogjuk soha, remélem. Egyébként nem sikerült semmit tenni az akciója után, mert ő tagadta az egészet, engem pedig mindenki egy élénk fantáziájú kisgyereknek gondolt, aki kitalálta az egészet. Ennyi történt.. Ezt soha nem lehet megbocsátani.
2011. aug. 15. 09:21
 13/26 anonim ***** válasza:
84%
Utólag bánom, hogy sanszot adtam rá és ezzel magamat hibáztatom. Sajnos bevettem egy ügyfelem barátságos és korrekt(nek tűnő) dolgát és így át tudott verni egy többszázezer forintos jutalékkal. Ez 2008-ban történt, de azóta is idegbajt kapok, ha rá gondolok. Én is hibáztam azzal, hogy megbíztam benne, de ő meg szemét módon hazudozott hónapokig. Kifogásokkal etetett stb stb.
2011. aug. 15. 09:38
 14/26 anonim ***** válasza:
86%
Apám 1 éves korom óta egyfolytában vert, volt hogy szíjjal is, mindig rettegésben tartott. Anyát majdnem megölte. Aztán szerencsére elváltak. Nem bocsájtottam meg és nem is fogom!
2011. aug. 15. 09:39
 15/26 anonim ***** válasza:
7%
feltették a kérdésemet a fuckiyehra
2011. aug. 15. 09:43
 16/26 anonim ***** válasza:
33%
Magdi anyus kivétele a Barátok köztből.
2011. aug. 15. 09:45
 17/26 anonim ***** válasza:
82%
Anyám gonoszságait nem tudom sose megbocsájtani,néha elfelejtem.Kiskorom óta megaláz,gonosz dolgokat mond,és romba tiporja az önbizalmam.E mellett kiváló színésznő tud lenni mások előtt. Apámnak pedig azt,hogy nem volt sosem ideje rám,és számára a szeretet=a pénzzel...a bátyámnak pedig,hogy nagyon megfenyegetett párszor..
2011. aug. 15. 09:50
 18/26 anonim ***** válasza:
72%

anyum úgy választott szét az akkor párommal, hogy rengeteg hazugságot mondott róla nekem, és rólam neki. szerettük egymást, kitartottunk, egymás ellen, de eljutott a dolog arra a szintre, hogy választanom kellett kettőjük között. 18 évesen anyumat választottam. Most több évvel később megint együtt vagyok a szerelmemmel.

Megbocsájtottam, de csak azért mert az édesanyám.

2011. aug. 15. 10:13
 19/26 anonim ***** válasza:
78%

Nagy nehezen szerelmet vallottam egy srácnak és felrugtam miatta az akkori kapcsolatomat. A srác először közölte velem hogy csak testvérként szeret. Pedig előtte olyan jeleket küldött felém, hogy én sem vagyok közömbös számára. Majd hirtelen eltünt az életemből. Évekkel később hirtelen felbukkan és azóta is egyfolytában a tanácsomat kéri csaj ügyben, mintha mindig is csak jó barátok lettünk volna. De ugyanakkor meg nem fogadja meg azokat.

Megbocsájtottam neki. De ha egy mód van rá, kerülöm, nehogy felszakítsa a régi sebeket.

2011. aug. 15. 10:28
 20/26 anonim ***** válasza:
91%

Apámra,mert 8 éves korom óta molesztált,hiába kértem hogy hagyjon békén.Anyunak sokszor próbáltam jelezni,hogy baj van,de nem értett meg,mondtam neki ,hogy ha tudná mi zajlik le bennem akkor megértene,de túl késő lesz már mire fel fogja fogni mi történik velem.Nem mertem senkinek sem elmondani,pedig sokszor játszottam a gondolattal,hogy átmegyek a szomszédba és segítséget kérek,de mivel apám halálosan megfenyegetett nem mertem egy lépést sem megtenni.Minket állandó jelleggel vert,ritka volt az olyan nap mikor nem kaptunk.Anyám is félt tőle.Aztán 18 éves koromba elköltöztem,apám meg pestre ment.Tavaly tudtam meg hogy vissza költözik 2 hetem volt rá,hogy eldöntsem mit tegyek.Kitálaltam anyunak,akinek kis idő után leesett miért mondtam azokat és miért miért voltam távolságtartó apámmal szemben.Sírógörcsöt kapott és kért bocsássak meg neki amiért vak volt és nem vette észre hogy valami gond van,de most hogy tudja mi volt már világos neki minden.Akkoriban anyámra nagyon haragudtam mert nem akart megérteni,a világot is utáltam mert nem tudtam hova menni,öngyilkos is akartam lenni,csak volt egy segítő kéz aki megfogott és vissza tartott(ő azóta sem tudja miért akartam akkor meghalni).Apám azóta börtönben van,voltak szembesítések is amin mindent tagadott és engem vádolt hamis tanúzással.Voltam pszichológusnál ahol a tesztek bebizonyították a vallomásomat.Nem tudom hogy ennek a lelki terrornak vagy másnak köszönhetem,hogy nem akar össze jönni a baba.1 hónapja 2 pozitívat teszteltem,rémálmaim voltak apámmal és a túlzott stressz miatt el is ment a baba.Sok minden rosszat köszönhetek neki.Azzal is megvádolt hogy azért akarom börtönben látni mert nem adott az esküvőmre pénzt,holott nem is volt semmi.Azóta apám kapott két agyi infarktust és most lehet hogy hülyének néztek ,de sajnálom.

22/N

2011. aug. 15. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!