Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt életedben a legnagyobb...

Mi volt életedben a legnagyobb bűn, amit ellened elkövettek?

Figyelt kérdés
Megbocsájtottad?
2011. aug. 15. 08:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám egyszer azt mondta szégyelli hogy ilyen fia van, aztán anyukám egyik volt barátja évekig szekált, egy másik volt barátja részegen elkezdett valami papírt követelni, miközben ollóval, meg késsel fenyegetőzött (láttam a szemén mindannyiunkat képes lett volna megölni ha nem keressük elő a papírt) Az általános iskolai osztálytársaim nagy része évekig kiközösített megalázott, azóta inkább egyedül vagyok, ha lehet kerülöm az embereket. Apám több éve lesz.r minket, nem tudom hol van. Volt egy két nő aki játszott az érzelmeimmel. Hogy megbocsájtottam-e nekik? Nem tudom, valahogy sosem fogom tudni ezt elfelejteni nekik, és egyikük sem kért bocsánatot még. Amúgy még biztos eszembe jutna több dolog is ha kicsit tovább ülnék a válaszon.
2011. aug. 15. 10:50
 22/26 anonim ***** válasza:
86%
Bíztam valakiben, hittem neki, mindent feltettem rá, és aztán kiderült sok idő után, hogy hazudik, mint a vízfolyás, és átvert. Soha többet még csak látni sem akarom!
2011. aug. 15. 11:38
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
a legnagyobb bűn az volt mikor a nagymamám halála után 1 hétre fateromról kiderült hónapok óta csalja anyumat... aztán mikor anyum közölte, hogy betelt a pohár, ő és mi (a 2 gyerek) elköltözünk, és elválnak...szabályosan menekülnünk kellett, mert faterom hetekig halálosan fenyegetett minket, hogy mindenkit megöl ha nem megyünk vissza......
2011. aug. 15. 12:55
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Ami a legjobban fájt és a leginkább kihatással volt az életemre, hogy gyerekként senki nem figyelt rám, soha nem érdekelt senkit amit mondtam.

Ami a legjobban fájt volna és a leginkább kihatással lett volna, ha az első már nem változtat olyanná, hogy elhiggyem, minden az én hibám, és senki vagyok, az, hogy sokáig bántalmaztak szexuálisan (nem a családom..).

2011. aug. 16. 13:22
 25/26 anonim ***** válasza:

Természetesen megbocsájtottam nekik, hiszen biztos az én hibám, én idéztem elő mindkettőt. Magamnak sosem fogom.

13:22-es

2011. aug. 16. 13:23
 26/26 anonim ***** válasza:

atvertek de nagyon csunyan es ugy hogy le se s.zarnak azota :( a masik a mamam aki meghalt es nagyon hianyzik nem tudom elfogadni hogy neki jo ott fenn keptelen vagyok feldolgozni egyedul .

a mi csaladunkban nemdivat az erzekenyseg de ha egyedul vagyok akkor sirok mert hianyzik

a g

2012. ápr. 10. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!