Mi életed egyik legnagyobb fájdalma?
Az, hogy egyedül vagyok és ez mindig így volt.
Nem tudom túltenni magam rajta. Néha eljutok arra a pontra, hogy már nem érdekel, de sajnos csak rövid ideig tart.
Hú, ezt nagyon sajnálom...de mégis, hogy éled meg, hogy kísért?
A válasz írója 93%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:49
hogy hiába vagyok mások szerint szép, okos, szerény, kedves, és hiába vannak barátaim, a pasim elhagyott egy korlátolt gondolkodású, csúnya, gazdag csajért.
már szakítottak, de ez örökre fájni fog, h mindent megtettem, és úgyse voltam elég jó.
Életem legnagyobb fájdalma és egyben legnagyobb tragédiája, hogy születése után 8 nappal meghalt a kisfiam...
Azt hittem beleőrülök a fájdalomba, a hiányába. Már nem élt de én még mindig sírva ringattam és hiába kérték az orvosok hogy most már el kell tőle búcsúznom, egyszerűen nem akartam, nem tudtam...
Ez 2 éve történt...
Soha-soha nem tudom magamat túltenni rajta,de egy idő után kénytelen voltam megtanulni együtt élni ezzel az óriási fájdalommal.
Az első édesanyám halála, de azon már fogjuk rá, túl vagyok.
A legnagyobb, h apa, akivel átvészeltem a kamaszkort, mindig segített, ahol kellett, és imádtk egymást, most már alig törődik velem. A nevelőmnek sikerült teljesen kifordítania őt magából, rideg lett, eltűnt belőle szinte minden (vidámság, lazaság, mókásság), amiért valaha szerettem. :( Ezzel nem tudok mit kezdeni, őrülten hiányoznak a kettesben töltött nyaralások, főzöcskék, beszélgetések, minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!