Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tartasz életed legnagyobb...

Mit tartasz életed legnagyobb hibájának?

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 19:17
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Még fiatal vagyok.de talán eddig az hogy nem harcoltam egy barátságért ami sokat jelentett. ezt talán örökké bánom, mert talán ma egy párt alkotnánk. =/
2010. nov. 14. 19:48
 32/44 anonim ***** válasza:
Talán h most válaszolok. hisz ezzel valószinüleg minden régi sebet felszakítok....
2010. nov. 14. 19:51
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy nem mertem soha megmondani amit érzek ! nmeg hogy éljek meg hogy nem érdemli meg a 2 szép fiam hogy én legyek az anyuk remélem a nagyobbik kisfiam meg fog nekem bocsátani valaha mert én sose fogok magamnmak ebbe bolondulok bele már lassan 5 .éve és ez egyre roszabb lesz!
2010. nov. 14. 19:56
 34/44 anonim ***** válasza:
Egy életveszélyes kísérletet, ami a munkahelyen majdnem az életembe került, a figyelmetlenségem miatt!!!
2010. nov. 14. 20:25
 35/44 anonim ***** válasza:

én azt bánom a legjobban, hogy 20 -30 éves koromig nem maradtam külföldön, nincs alapozva a jövőm és most alapoz a barátom, hogy legyen hova szülnöm, ha lesz gyerekünk

és ezért nincs még 31 évesen se férjem, se családom, de van egy diplomám, amivel sehova nem vettek fel 6 éve

2010. nov. 14. 21:53
 36/44 anonim válasza:
100%

én semmit.

pedig tettem pár nagyon önpusztitó,szörnyű dolgot..

pl egy évig folyamatos drogozás, mindenkivel lefekvés,állandó piálás... semmi tanulás,megbukások...

elbasztam.

de szerettem.

semmit se bántam meg,ezek élmények és emlékek.

most jó tanuló vagyok,ritkán megyek el csak bulizni,nem adom könnyen magam,és megbecsülnek.

nem hiányzik az életmód,de ha lehetne egynapra még mindig megtenném...

sose fogom megbánni *___*

2010. nov. 15. 05:28
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem mentem el a nagypapa temetésére és nagyon sokáig nem tartottam a kapcsolatot a nagybátyámmal.
2010. nov. 15. 08:28
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nem mentem továbbtanulni egyből érettségi után.Ja, meg hogy évekig szeretője voltam egy nős pasinak.
2010. nov. 15. 10:30
 39/44 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nem tudom elfogadni magam olyannak amilyen vagyok. Nem tudom felvállalni legbenső önmagam. Ez aztán hoz egy csomó megbánni való tettet. De dolgozom rajta. Még csak 36 vagyok, tán pár 10 év és sikerül. Örömmel olvasom van pár ember aki semmit nem bán, mert emléknek élménynek tartja még a leghúzósabb történést is az életében. Gratulálok nekik!
2010. nov. 15. 12:23
 40/44 anonim ***** válasza:
Hogy megszülettem.
2010. nov. 15. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!