Mit tartasz életed legnagyobb hibájának?
Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 19:17
11/44 anonim válasza:
Hogy nem töltöttem elég időt a nagypapámmal, amíg még lehetett volna.
12/44 anonim válasza:
hogy futottam egy lány után aki nem is az mint akinek hittem. persze kutyába se vett, elég rendesen megaláztam magam miatta, párszor.
még ha nem is eddigi életem legnagyobb hibája, de most úgy érzem.
23f
13/44 anonim válasza:
Hogy szerelmes lettem :( még semmi nem fájt ennyire
14/44 anonim válasza:
hogy kibékültem az exemmel és elhagytam miatta azt a pasit akit még midnig szeretek.
15/44 anonim válasza:
Hogy három évig olyan pasit próbáltam meghódítani, aki baromira nem értékelte ezt. Emiatt elvesztettem nagyon sok ember lehetséges barátságát, mert szembeszálltam velük.
Ráadásul a pasi hosszútávra keresztbetett nekem, pedig tudta, mekkora szükségem lett volna a segítségére.
16/44 anonim válasza:
nekem az hogy nem én haltam meg a kórházba.. hanem a tesóm :'(
17/44 anonim válasza:
Utolso! Nagyon sajnalom:-(
Nekem az, hogy nem annak adtam a szüzessegem, akinek kellet volna, meg hogy az erettsegit nem szereztem meg akkor, amikor kellett volna. ( mar megvan:-) )
18/44 anonim válasza:
Azt, hogy nem halva születtem...
21f
19/44 anonim válasza:
hogy elmentem egy olyan céghez dolgozni amelyikhez sosem lett volna szabad ...
20/44 anonim válasza:
hogy nagymamámtól nem kértem bocsánatot amíg míg élt, és sok minden mást de ez a legfontosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!