Hogy nagyon sok emberrel tiszteletlenül és arrogáns módon viselkedtem.
2010. nov. 13. 03:58
22/44 anonim válasza:
Két dolgot is!
Hogy édesanyámmal kamasz koromban sokszor nagyon-nagyon csúnyán beszéltem! De tényleg, így felnőtt fejjel, már nagyon bánom!
A másik,hogy nem tanultam nyelveket, nem mentem komolyabb iskolába. Tanítóként végeztem, amivel kitörölhetem és csak egy alapfokú nyelvvizsgám van, amivel szintén. Igaz, most saját vállalkozásom van, de ha valami miatt egyszer becsődöl, nem tudom mit csinálnék. Nem értek semmihez.
2010. nov. 13. 08:12
23/44 anonim válasza:
Beleszerettem egy nős férfiba,és most emiatt szenvedek,miközben Ő keresztül néz rajtam,mint valami ablaküvegen,és aranyosnak tart,mint egy ,,édi" kiskutyát,de semmi több...
2010. nov. 13. 09:01
24/44 anonim válasza:
nem vétettem nagy hibákat, boldog vagyok
2010. nov. 13. 10:54
25/44 anonim válasza:
Azt, hogy nem szakmunkásképzöbe mentem és most van egy szép kék seggtörlöpapírom, amiért 4 évig tanultam.
2010. nov. 13. 12:16
26/44 anonim válasza:
Semmit.
Pedig tettem olyan dolgokat, amiket nem kellett volna, amik nélkül most talán minden könnyebb lenne. Talán nem ártott volna hamarabb megváltoznom, vagy egyáltalán tudatosítani magamban, hogy túl kell lépnem a sérelmeimen - de mégsem bánok semmit, mert különben ma nem tartanék ott, ahol.
2010. nov. 13. 13:22
27/44 anonim válasza:
Azt,hogy szüleimmel nem úgy viselkedtem,ahogy megérdemelnék..És,hogy testvéremmel sokszor csúnyán bántam!
2010. nov. 14. 18:06
28/44 anonim válasza:
Hogy nem tartottam a súlyomat...
De szeretem a finomságokat. :-(
2010. nov. 14. 18:50
29/44 anonim válasza:
Azt, hogy egyéni vállakozó voltam 3 évig egy biztosítónál, és ezzel anyagi csődba juttattam a családom.
2010. nov. 14. 18:56
30/44 iskicsalad válasza:
Azt hiszem az hogy apámat hagytam a sorsára jutni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!