Kimennél külföldre egy kisgyerekkel - elsős - egy olyan férfihez látogatóba, akit a neten ismerkedtél meg és személyesen még sosem találkoztatok? Fél éve tart a "kapcsolat", a jegyeket fizetné, náluk laknánk.
tobbhavi netes ismerkedes es telefonalas utan a tesom csak a szomszed varosba ment.a pasi belekevert valamit az italaba es ellopta a penzet meg a telefonjat, szerencsere, hogy csak ennyi!!
jo dolog a kulfoldi par, nem megbizhatatlanabb,mint egy magyar, de.
1. lehet hogy eloben nem jottok be egymasnak,nem mukodik a kemia
2. lehet, hogy perverz stb. le kellene informalni a cimet, a munkahelyet hogy igazi e. vigyel utlevelet es szemelyit is, ha netan ellopna az utleveled.
-ne aludj nala semmikepp, a belvarosban szallj meg.
-informald a rokonaidat a pontos cimrol,es arrol,ha x idopontban nem jelentkezel, ertesitsek a rendorseget.
-legyen nalad a repjegy egy peldanya uti okmannyal egy taska rekeszbe vagy titkos zsebben MINDIG NALAd.
-tudd a kulkepviselet cimet.
-nezd meg a lakcimet google earthben hogy milyen kornyek stb.
-eloszor gyerek nelkul menj, aztan o latogasson meg... eu-n belul akar kethetente talizhattok,miert csak most tortenik meg? ha lehet talalkozz a csaladtagjaival is!
lehet, hogy o lesz eleted parja, de egy gyerek vese ara bizony meger fel ev udvarlast.
En at tudom erezni kicsit a helyzetedet, mert a ferjem kulfoldi es mi is interneten akadtunk egymasra. Igaz gyerek nem volt egyikunknek sem, de gyorsan osszejottunk.
Mivel te gyerekkel vagy, ne ot vidd hozza, hanem a ferfit hivd el Magyarorszagra. Szerintem sokkal jobb megoldas! Es ha megelozd azt, hogy megsem erzed magad kenyelmesen vele, szerintem menjetek szallodaba, ne pedig a te lakasodba. Majd akkor kimentek, ha mar talalkoztatok egyaltalan. Ha te 1 napra mesz, annak semmi ertelme, a picinek pedig szuksege van rad.
En igy csinalnam a helyedben. En igy csinaltam anno, mikor megismertem a ferjemet es nagyon jol bejott a dolog.
Es ha elfogadsz egy tanacsot: ne fogadd el tole ajandekkent az utat, hisz meg nem is talalkoztatok eloben. Barmibol lehet gond kesobb es ez olyan "olcso" dolognak tunhet neki.
Igen, egyértelműen. Miért, gondoltad őt elhagynám akkor???
De nem tartunk ott.
Mivel vannak ott ismeroseid Akikre szamithatsz, akkor pedig minek tetted fel itt a kerdest?
Hiszen, mint irod is, hogy ha netan bajba kerulnel...akkor ott vannak az ismerosok!
Tehat akkor elkell utazni, mert Aki mer, az nyer, es az ismeroseid valoszinuleg, hogy varni is fognak a repteren, sot talan meg a cimet is tudni fogjak, ahova Te akarsz menni pl.
Tehat valoban Te ismered ezt a helyzetet, s Te tudod, hogy mit csinalsz.
Te nagyon hülye vagy!!!
Mit osztod itt a kontrát? Akárki akármit ír neked mindig írsz valamit hogy a te javadra menjen! Akkor mi a francért teszel fel egy kérdést??? Te idióta!!!!!!!
,, Menjél te drága, nehogy elszalaszd életed legnyagyobb lehetőségét, vidd a gyerekedet is aki nyitott és egy jó kalandnak venné az egészet! Menjél te a pasi után, elvégre ma a nők mennek a férfiak után! De utána ne sírj ha valami baj történik veletek!!! FELELŐTLEN PASIRA KIÉHEZETT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!