Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kimennél külföldre egy kisgyer...

Kimennél külföldre egy kisgyerekkel - elsős - egy olyan férfihez látogatóba, akit a neten ismerkedtél meg és személyesen még sosem találkoztatok? Fél éve tart a "kapcsolat", a jegyeket fizetné, náluk laknánk.

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 14:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
91%

tobbhavi netes ismerkedes es telefonalas utan a tesom csak a szomszed varosba ment.a pasi belekevert valamit az italaba es ellopta a penzet meg a telefonjat, szerencsere, hogy csak ennyi!!

jo dolog a kulfoldi par, nem megbizhatatlanabb,mint egy magyar, de.

1. lehet hogy eloben nem jottok be egymasnak,nem mukodik a kemia

2. lehet, hogy perverz stb. le kellene informalni a cimet, a munkahelyet hogy igazi e. vigyel utlevelet es szemelyit is, ha netan ellopna az utleveled.

-ne aludj nala semmikepp, a belvarosban szallj meg.

-informald a rokonaidat a pontos cimrol,es arrol,ha x idopontban nem jelentkezel, ertesitsek a rendorseget.

-legyen nalad a repjegy egy peldanya uti okmannyal egy taska rekeszbe vagy titkos zsebben MINDIG NALAd.

-tudd a kulkepviselet cimet.

-nezd meg a lakcimet google earthben hogy milyen kornyek stb.

-eloszor gyerek nelkul menj, aztan o latogasson meg... eu-n belul akar kethetente talizhattok,miert csak most tortenik meg? ha lehet talalkozz a csaladtagjaival is!

lehet, hogy o lesz eleted parja, de egy gyerek vese ara bizony meger fel ev udvarlast.

2010. nov. 12. 17:42
 62/81 anonim ***** válasza:
78%

En at tudom erezni kicsit a helyzetedet, mert a ferjem kulfoldi es mi is interneten akadtunk egymasra. Igaz gyerek nem volt egyikunknek sem, de gyorsan osszejottunk.

Mivel te gyerekkel vagy, ne ot vidd hozza, hanem a ferfit hivd el Magyarorszagra. Szerintem sokkal jobb megoldas! Es ha megelozd azt, hogy megsem erzed magad kenyelmesen vele, szerintem menjetek szallodaba, ne pedig a te lakasodba. Majd akkor kimentek, ha mar talalkoztatok egyaltalan. Ha te 1 napra mesz, annak semmi ertelme, a picinek pedig szuksege van rad.

En igy csinalnam a helyedben. En igy csinaltam anno, mikor megismertem a ferjemet es nagyon jol bejott a dolog.

Es ha elfogadsz egy tanacsot: ne fogadd el tole ajandekkent az utat, hisz meg nem is talalkoztatok eloben. Barmibol lehet gond kesobb es ez olyan "olcso" dolognak tunhet neki.

2010. nov. 12. 17:46
 63/81 anonim ***** válasza:
86%
Én nem mennék.
2010. nov. 12. 17:49
 64/81 anonim ***** válasza:
89%
a bebiztositasokon kivul: ne lakj nala, szalljatok meg hotelben a belvarosban es nyilvanos helyen talalkozzatok, ugy,hogy a gyereekit is viszi.
2010. nov. 12. 17:49
 65/81 anonim ***** válasza:
78%
És azon gondolkoztál, hogy ha elmentek jó lesz minden összejöttök.. mi lesz? Kiköltözteted a gyereked is?
2010. nov. 12. 18:00
 66/81 A kérdező kommentje:

Igen, egyértelműen. Miért, gondoltad őt elhagynám akkor???

De nem tartunk ott.

2010. nov. 12. 18:13
 67/81 anonim ***** válasza:
70%

Mivel vannak ott ismeroseid Akikre szamithatsz, akkor pedig minek tetted fel itt a kerdest?

Hiszen, mint irod is, hogy ha netan bajba kerulnel...akkor ott vannak az ismerosok!

Tehat akkor elkell utazni, mert Aki mer, az nyer, es az ismeroseid valoszinuleg, hogy varni is fognak a repteren, sot talan meg a cimet is tudni fogjak, ahova Te akarsz menni pl.

Tehat valoban Te ismered ezt a helyzetet, s Te tudod, hogy mit csinalsz.

2010. nov. 12. 18:51
 68/81 anonim ***** válasza:
66%

Te nagyon hülye vagy!!!

Mit osztod itt a kontrát? Akárki akármit ír neked mindig írsz valamit hogy a te javadra menjen! Akkor mi a francért teszel fel egy kérdést??? Te idióta!!!!!!!

,, Menjél te drága, nehogy elszalaszd életed legnyagyobb lehetőségét, vidd a gyerekedet is aki nyitott és egy jó kalandnak venné az egészet! Menjél te a pasi után, elvégre ma a nők mennek a férfiak után! De utána ne sírj ha valami baj történik veletek!!! FELELŐTLEN PASIRA KIÉHEZETT.

2010. nov. 12. 21:48
 69/81 anonim ***** válasza:
59%
En sem ertem, hogy minek ir ki kerdest az, aki tudja, hogy mit akar tenni es a tobbiek valasza csak rossz lehet. Szerintem ha 30 eves vagy, akkor gaz ez a mentalitas.
2010. nov. 12. 22:15
 70/81 anonim ***** válasza:
80%
36 éves. 30 évesen szült, és a gyereke most elsős.
2010. nov. 12. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!