Kimennél külföldre egy kisgyerekkel - elsős - egy olyan férfihez látogatóba, akit a neten ismerkedtél meg és személyesen még sosem találkoztatok? Fél éve tart a "kapcsolat", a jegyeket fizetné, náluk laknánk.
Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 14:14
21/81 anonim válasza:
Itt mar elottem is megjegyeztek, s igy Enis batrabb vagyok.
Nem hallottal meg a gyermek keresdelemrol? A belso szervek uzleterol?
Mivel Eszak, ezert jutott eszembe. Tehat jobb felni, mint megijedni!
Nagyon sok donor var mar regota a mutetre, de a szerv hianya miatt sokan meghalnak pl., mivel keves a anyag....
A parodnak van 3 gyermeke stb.... Maradj,s ne menj!
23/81 A kérdező kommentje:
Ő neveli a gyerekeit, igen.
2010. nov. 12. 14:34
24/81 A kérdező kommentje:
3 gyerekkel kicsit nehézkesebb az utazás, mint eggyel
2010. nov. 12. 14:34
25/81 anonim válasza:
Húú, hát én inkább maradnék egész életemre férfi nélkül (a gyerekemmel), minthogy kimenjek, és történjen velünk valami rossz.
26/81 anonim válasza:
Mekkora a 3 gyereke? Hagyja őket otthon. Figyelj, ez eleve sántit. Egy első randihoz miért kéne a családot is azonnal bevonni? 3+1 gyerek mellett még beszélgetni sem lehet.
27/81 anonim válasza:
Úgy látom, teljesen mindegy, mit mondunk, te úgyis ki fogsz menni.
Tipikusan a "mindenki hülye csak én vagyok normális!"
28/81 anonim válasza:
Nekem is eszembe jutott ez a Pándy :S Ne menj! Magyaraországon annyi rendes ember van! Szerintem keress párt itthon, kisebb a kockázata, hhosz szervdonorrá válj, vagy a gyermekednek baja essen, és nem hiányozna a az iskolából sem.
29/81 A kérdező kommentje:
8, 9 és 11 évesek. Azért "kellene" őket bevonni, mert nem alkalmi kapcsolatban gondolkozunk.
2010. nov. 12. 14:37
30/81 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nincs eldöntve a kérdés-ha el lenne, nem kérdeztem volna.
2010. nov. 12. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!