Kimennél külföldre egy kisgyerekkel - elsős - egy olyan férfihez látogatóba, akit a neten ismerkedtél meg és személyesen még sosem találkoztatok? Fél éve tart a "kapcsolat", a jegyeket fizetné, náluk laknánk.
Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 14:14
41/81 anonim válasza:
Ritkán ért egyet ennyi válaszoló. Szerintem már ez is egy érv arra, hogy hagyd a csudába.
42/81 anonim válasza:
Sajnos ahogy elnézem a kérdezőt, juszt is kimegy, és viszi a gyerekét is. De ha mégis megteszed (amitől egyébként mindenki óva int), legalább itthon valakinek mondd meg pontosan, hogy hova mész, és mikorra kell hazaérnetek.. ha mégsem érkeztek haza, azért elkezdjenek keresni - még időben. De nagyon felelőtlen vagy.
43/81 A kérdező kommentje:
:D Azért jön a kontra, mert gondoltam reagálnék a hozzászólókra. Igaza van mindenkinek, aki nem menne. Mint mondtam, még nincs eldöntve a kérdés.
Ha egyedül lennék, nem lenne kérdés. Gyerekkel az.
Lenne rá pénzem, hogy hazajöjjünk, ha kell. Van a közelben olyan is, aki segítene, ha kell. Sőt, a szállást is meg tudnám oldani máshol.
A messziről jött emberes részhez annyit mondanék, hogy a szomszéd is tud vetíteni és ha pont ő a legújabb sorozatgyilkos, akkor sokat érek el vele, hogy itthon vagyok ismerős helyen és beszélem a nyelvet.
2010. nov. 12. 14:54
44/81 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felelőtlen. Miből gondolod hogy az vagyok? Egy kérdést tettem fel egy helyzetről. Nem döntöttem.
2010. nov. 12. 14:55
45/81 anonim válasza:
Az a baj, hogy, hogy nem tudhatod mi vár kint. Ha magyar országon bajba kerülsz, akár egy járókelőt is leszólíthatsz, hogy segítsen. Viszont kint ha nem beszéled a nyelvet, akkor bajban maradhatsz. Én úgy gondolom, hogy a férfinek illene előbb idelátogatnia. Előbb kettőtöknek kellene közelebbről megismerkedni, mielőtt a gyerekeket is összeengeditek. Ez így volna helyes. Mert mi van, ha életben kicsit másképpen mutat, vagy éppen olyan "szaga" (kémiai illatok befolyásolhatják az érzéseinket, vágyainkat)ami mégsem jön be neked? Ne menj, jöjjön ő. Ha komolyan gondolja és tiszták a szándékai, meg fogja oldani, és eljön.
46/81 anonim válasza:
Kérd el a pasitól a munkahelye nevét, keresd ki neten a mh. számát, és hívd fel, hogy xy-t keresem. Annyi legalább kiderül, hogy a nevéről és a munkájáról nem hazudik, és ezeket is add meg az itthoni ismerőseidnek, hiszen a lakása címéről is simán hazudhat.
47/81 A kérdező kommentje:
Ilyeneken már túl vagyunk, tudom a munkahelyét, a lakáscímét.
2010. nov. 12. 14:58
48/81 anonim válasza:
Azért gondollak felelőtlennek, mert 5 oldalnyi válasz után is "nyomod" a kontrát. Én mindenesetre befejeztem a "nevelésed", nagylány vagy már.
49/81 anonim válasza:
És le is ellenőrizted, hogy igazat mondd?
50/81 A kérdező kommentje:
Igen, le.
Nem hinném hogy baj, ha reagálok a hozzászólásokra. Ettől nem leszek felelőtlen.
2010. nov. 12. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!