Kimennél külföldre egy kisgyerekkel - elsős - egy olyan férfihez látogatóba, akit a neten ismerkedtél meg és személyesen még sosem találkoztatok? Fél éve tart a "kapcsolat", a jegyeket fizetné, náluk laknánk.
Én még országon belül sem mennék!
Ha annyira akar valamit, jöjjön Ő.
Semmi esetre sem, külföldre meg végképp még egyedül sem, nem hogy a gyerekemmel.
Szerintem meg direkt nem akarod érteni, amit itt ír neked mindenki. Első találkozás. Ezt először csak nektek kéne megejteni. Úgy lenne "normális", ha a pasi megbízna valakit a gyerekei felügyeletével, és ideutazna két napra hozzád. Olcsóbban is jönne ki, mint a Ti utazásotokat fizetné + vendégül lásson Titeket.
És akkor TI KETTEN megismerkedtek egymással. Mi van, ha első ránézésre mégsem tetszik? Sarkon fordulsz és? Vagy ott maradsz két napig a reptéren a gyerekkel? Ne legyél már ennyire felelőtlen. El sem hiszem, hogy ezt egy 6 éves gyerek édesanyja írta.
A neten bármit lehet állítani-az igaz, de a való életben sincs másként.
Igen, lenne pénzem hazajönni.
Szia!
Abban igazad van, hogy országon belül is lehet bármi de itt otthon vagy, tudod mit kit merre hol keress!!! Beszéled a nyelvet, van kihez fordulnod stb..És ott kint?
Ha nagyon menni akarsz, bár én a helyedben nem mennék akkor ne vidd magaddal a gyereked, ne legyél ennyire felőtlen!!
L/19
Az a baj, hogy mi akármit írunk, arra jön tőled egy kontra, hogy de...
Ebből látszik, hogy már eldöntötted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!