Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kimennél külföldre egy kisgyer...

Kimennél külföldre egy kisgyerekkel - elsős - egy olyan férfihez látogatóba, akit a neten ismerkedtél meg és személyesen még sosem találkoztatok? Fél éve tart a "kapcsolat", a jegyeket fizetné, náluk laknánk.

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 14:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
78%

Én még országon belül sem mennék!

Ha annyira akar valamit, jöjjön Ő.

Semmi esetre sem, külföldre meg végképp még egyedül sem, nem hogy a gyerekemmel.

2010. nov. 12. 14:40
 32/81 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem meg direkt nem akarod érteni, amit itt ír neked mindenki. Első találkozás. Ezt először csak nektek kéne megejteni. Úgy lenne "normális", ha a pasi megbízna valakit a gyerekei felügyeletével, és ideutazna két napra hozzád. Olcsóbban is jönne ki, mint a Ti utazásotokat fizetné + vendégül lásson Titeket.

És akkor TI KETTEN megismerkedtek egymással. Mi van, ha első ránézésre mégsem tetszik? Sarkon fordulsz és? Vagy ott maradsz két napig a reptéren a gyerekkel? Ne legyél már ennyire felelőtlen. El sem hiszem, hogy ezt egy 6 éves gyerek édesanyja írta.

2010. nov. 12. 14:40
 33/81 anonim ***** válasza:
79%
Mindegy, hogy egy vagy három gyerekkel utazik az ember, ha hozzájuk van szokva. Én a sajátjaimmal bárhova elmegyek. Utaztunk már vonattal az ország egyik végéből a másikba. Nyolc órás volt az út, meg sem kottyant nekik, még csak baj sem volt velük. Ez hozzáállás kérdése. Sőt, az út sem kerül annyival többe, mintha neked meg a lurkódnak fizetné az utat. Óvatosnak kellene lenned a mai világban. Van pénzed, önerőből hazajönni, ha történik valami?
2010. nov. 12. 14:41
 34/81 anonim ***** válasza:
86%
Én a helyedben biztosan nem mennék. Maximum egyedül, de nem aludnék nála. Ki tudja nem-e valami perverz, vagy mik a szándékai veled. Persze lehet, hogy nincs vele semmi gáz, de az ördög soha nem alszik. Jöjjön ő, ha annyira akar veled találkozni.
2010. nov. 12. 14:42
 35/81 anonim ***** válasza:
87%
Ja és még annyi, hogy én is sokszor ismerkedtem neten, de az első randira, főleg ha este volt mindig elkísértettem magam(persze távol maradt a testvérem) és jeleztem ha minden oké. Lehet, hogy én vagyok túl aggódó, de a mai világban nem lehet megbízni egy neten akármit is állító emberben.
2010. nov. 12. 14:42
 36/81 A kérdező kommentje:
Országon belül is történhet bármi.
2010. nov. 12. 14:43
 37/81 A kérdező kommentje:

A neten bármit lehet állítani-az igaz, de a való életben sincs másként.

Igen, lenne pénzem hazajönni.

2010. nov. 12. 14:44
 38/81 anonim ***** válasza:
87%
Ja, de ha országon kívül történik meg az a "bármi", ott nem mozogsz olyan szabadon, mint mondjuk ha Mosonmagyaróvárról kéne hazajönnöd.
2010. nov. 12. 14:45
 39/81 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Abban igazad van, hogy országon belül is lehet bármi de itt otthon vagy, tudod mit kit merre hol keress!!! Beszéled a nyelvet, van kihez fordulnod stb..És ott kint?

Ha nagyon menni akarsz, bár én a helyedben nem mennék akkor ne vidd magaddal a gyereked, ne legyél ennyire felőtlen!!

L/19

2010. nov. 12. 14:46
 40/81 anonim ***** válasza:
90%

Az a baj, hogy mi akármit írunk, arra jön tőled egy kontra, hogy de...

Ebből látszik, hogy már eldöntötted.

2010. nov. 12. 14:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!