Kimennél külföldre egy kisgyerekkel - elsős - egy olyan férfihez látogatóba, akit a neten ismerkedtél meg és személyesen még sosem találkoztatok? Fél éve tart a "kapcsolat", a jegyeket fizetné, náluk laknánk.
"Nem zorog a haraszt, ha a szel nem fujja!"
En nem mernek, mivel nagyon sok rosszat hallottam mar a hirekben.
Mivel ilyen galans, hogy fizeti az utat, akkor jojjon O, es a gyermeket is megismerheti, mivel lehetoseged van arra, hogy egyedul maradj Vele, mivel a gyermek itt itthon van, s megtalalod a felugyeletet is, amig Te ismerkedni szeretnel.
Nem mernek elmenni, es nem mernem a gyermekemet egy esetleges veszelynek kitenni!
Jojjon az Uriember!
A kérdező kommentje:
Az kizárt, vannak gyerekei (3), beszélgettünk velük is sokat
Ismered a mondást? Messziről jött ember azt mond amit akar"
És mi van ha semmi sem igaz abból amit eddig a neten mondott??Nem ismered! Sose láttad,csak azt tudsz róla amit ő mondott neked.Én még hétvégére sem mennék ki,nemhogy gyerekkel.Előbb hívd meg inkább te.Egy hétvégére ő is ott tudja hagyni a rokonoknál,a gyerekek anyjánál a srácokat...
Nem is értem,hogy a pasasnak miért akadály a hétvégi utazás..Mert gyerekei vannak? Ő neveli? vagy mér együtt él a feleségével??
Húú hogy is hívták azt a magyar származású lelkész sorozatgyilkost,amelyik társkeresőkben ismerkedett idehaza "gyerek nem akadály" jeligével?több gyereke is volt,és az egyik lánya volt a tettestársa...
Bocs,de ez jutott eszembe először....a válaszom tehát:nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!