Nem szeretem a karácsonyt! A pénzköltésről és a jópofizásról szól az egész mostanában. Ki van még így vele?
Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 14:01
21/25 anonim válasza:
vagy menjetek az idén anyukádékhoz, és maradjatok másnap délutánig!
22/25 anonim válasza:
én sem szeretem. Annak örülök ha tudunk mit enni,nem h még ajándékokra költsek! Fát meg csak a tesóm gyereki miatt állítunk,mert tetszik nekik h szép színes :)
23/25 anonim válasza:
Én szeretem-persze, vannak olyan dolgok, amiket nem szeretek benne... főleg az elreklámosodás, az október végén üzletekbe kerülő karácsonyi díszítés meg egyes helyeken a "ki vesz nagyobb/szebb/drágább ajándékot?"-verseny... ja meg azt is utálom én is, amikor jópofizni kell olyan emberekkel (rokonok, munkatársak), akiket az ember nem szeret, de "muszáj" (és akkor kap az ember olyan ajándékokat, amik semmire sem jók, mert úgysem ismerik az ízlésünket :D). DE a szó szoros élrtelmében vett szeretteuimmel jó együtt lenni, és imádom a karácsonyi hangulatot, a színeket, az illatokat, a karácsonyi dalokat, az ajándékvásárlást a szeretteimnek (vagy inkább azt a folyamatot, amíg töprengek, kiválasztom az ajándékokat stb.), a szaloncukrot, a beiglit, a közös éneklést meg ajándékbontogatást...
24/25 anonim válasza:
Utálom a karácsonyt. Tavaly már majdnem megszerettem, de idén gyűlölni fogom, bár ez most nem a "karácsony hibája"... Nem lehetne betiltani egy időre?! Díjaznám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!