Nem szeretem a karácsonyt! A pénzköltésről és a jópofizásról szól az egész mostanában. Ki van még így vele?
Én szeretem és készülök rá! Készülj te is. A karácsony titka az adventben rejlik. Négy hét alatt felkészítjük a szívünket. Böjtölj, elmélkedj, cselekedj jót minden nap. Szeretni fogod a karácsonyt.Adj időt a szívednek a felkészülésre. Ez csak egy nap, rajtad múlik, mivel töltöd meg.
Mi nem költünk sokat, bár finomat főzünk. Találkozunk a kedveseinkkel, együtt vagyunk, játszunk, beszélgetünk, énekelünk.
Szerintem legyél bunkó mindenkivel, és ne vegyél semmit...é s máris el van boronálva. Jövőre ők sem fognak ezzel zargatni.
Az ajándéknak és a látogatásnak akkor ven értelme, ha szívből jön, Senki sem tud téged rákényszeríteni, hogy jópofa legyél, ha te nem akarod. A tárcádat is csak te nyithatod ki.
Ja és főzési verseny van. Hiába főzök én is 3-4 félét, mindenki traktál a kajáival, mert az övé jobb, szebb, finomabb - és a végén már teljesen elhasználódottak a sok főzéstől, vásárlástól, takarítástól és nem boldogok.
Szüleimmel jó, csak sanos ezek a rokonok sokkal többen vannak :(
Nálunk a karácsony a szeretetről, odafigyelésről szól. Mindenkit meglepünk egy kis aprósággal, jókat eszünk, végre valahára meghallgatjuk egymást (imádom ilyenkor a papámat hallgatni, ahogy a gyerekkoráról mesél)...
A karácsony addig tart, amíg látjuk a fát, érezzük a mézeskalács illatát és szeretjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!