Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretem a karácsonyt! A...

Nem szeretem a karácsonyt! A pénzköltésről és a jópofizásról szól az egész mostanában. Ki van még így vele?

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 14:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

A karacsonyt lehet szeretni, de ugy, hogy amikor Te es a Te erzeseid fognak iranyitani, s hidd el, hogy ebbe Senki nem fog beleszolni.

En mar regota nem vagyok a resztvevoje ennek a "zsigvasarnak", s igy az ajandekozas sem faraszto. En az oseim szokasat viszem tovabb, igy a karacsony szep.

2010. nov. 12. 14:22
 12/25 A kérdező kommentje:
És hogy vagytok a reklámokkal, amivel már októberben traktálnak titeket, hogy vásároljatok minél többet, plazmatv-t hitelre, hifit, mobilt..?
2010. nov. 12. 14:26
 13/25 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Mivel mi rég óta nem ajándékozunk a családban (kicsi gyerek még sehol sincs), azt a pénzt inkább kajára költjük, így nem nagyon hatnak meg a reklámok. Ha annyira kell valami, úgy is megvesszük év közben magunknak!
2010. nov. 12. 14:27
 14/25 A kérdező kommentje:
Engem se hatnak meg, inkább felidegesítenek :S
2010. nov. 12. 14:29
 15/25 anonim ***** válasza:
Én szeretem, mert nálunk nem arról szól. Arról szól amivé teszitek. Ha neked nem felel meg, hogy a te családodban a pénz és a jópofizásról szól, akkor tegyél ellene.
2010. nov. 12. 14:30
 16/25 anonim ***** válasza:
Nálunk mindenki jelképes, kis összegű ajándékot kap ilyenkor már évek óta. Nem mintha nem tehetnénk meg, mert megvehetnék akár százezres ajándékot is, de minek? Ha kell valami, akkor évközben megvesszük, nem kell ahhoz karácsony. Karácsonykor átjön anyukám, sütünk-főzünk, játszunk a gyerekekkel, elmegyünk sétálni, átmegyünk egy-két közeli rokonhoz, beszélgetünk, sütizgetünk, és így telik el az az ominózus 3 nap. :) Nem kívánok sem jópofizni, sem több tízreket költeni ajándékra.
2010. nov. 12. 14:31
 17/25 A kérdező kommentje:
Férjem családja ellen, aminek én is része lettem, nem tudok mit tenni, 3o éves szokás ez :(
2010. nov. 12. 14:39
 18/25 anonim ***** válasza:

lehet, hogy a férjed élvezi. Nem lehet?

Majd összeszoktok!

Szenteste kizárólag kettesben, 25-e a te szüleidnél, 26 náluk, és slussz. Egy napot kibírsz a drágád kedvéért.

2010. nov. 12. 15:20
 19/25 A kérdező kommentje:
Igen, de ők már 24-én nyomulnak ránk és nem egy nap van a családdal, hanem min. 3 :( Egyet kibírnék még mosolyogva is akár :)
2010. nov. 12. 15:24
 20/25 anonim ***** válasza:

hát mondjátok meg, hogy a szenteste a családé, és maradjatok otthon. Mondjátok, hogy szeretnétek kettesben...

Vagy utazzatok le welnesselni.

2010. nov. 12. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!