Egy NORMÁLIS családban ez hogy működik? Kérlek segít_setek.
arra gondolok, mikor a családból a gyerek elköltözik albérletbe, akkor egy Normális családban mi történik?
Az hogy azt mondják a szülők, hogy bármikor visszamehet a gyerek, ha gondja van? Vagy az hogy át lesz alakítva a szobája, és hogy már alig várják, hogy elhúzzon...? Hol tárolja majd a gyerek a bizonyítványait, ha az albérletben még rajta kívül hárman lesznek? Tehát ez inkább átmeneti diákszállás lenne... (és ha a szülők már egyszer elkeverték az érettségi bizonyítványát, újra megbízzon bennük, vagy inkább béreljen egy bankban egy széfet?)
Nálatok ez hogy történt? Mi történt a szobátokkal, és cuccaitokkal? (persze a költözéstől számított például 5 évig?) Mit mondtak, és azt hogyan tálalták? Vagy mit vártatok volna, hogy mit mondjanak?
33 éves vagyok, házas, gyerekkel. A régi szobám azonban még mindig a régi szobám, a régi holmijaim ott vannak a régi szekrényeimben, a szüleim őrzik, nem dobják ki.
A bizonyítványomra azonban mindig is magam vigyáztam.
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de nálunk úgy volt, hogy 19 évesen munka miatt költöztem albérletbe, viszont később vissza költöztem, amikor a saját városomban kaptam állást. A szobám megmaradt ugyan úgy, ahogy hagytam. Az irataimat viszont értelemszerűen vittem magammal, hiszen azok bármikor kellhetnek. Nem értem, miért zavaró, hogy mások is laknak ott, ettől még volt saját szekrényem, ahova pakolhattam a holmimat.
Később már véglegesen elköltöztem, amikor 21 éves voltam. A szobám nagyjából ugyan úgy megvan, legalább is az ágyam, amúgy meg anyukám ott tárolja azt, ami máshova nem fér, ott szokott teregetni meg ilyenek :) Van pár cuccom, ami még ott van, mondjuk ebből állandó keveredés van, hogy mi az, ami nálam van, és mi az, ami nincs. De előbb utóbb úgyis előkerül minden.
Egy normális családban mindig szívesen látják a gyereket otthon. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden kudarc után hazaköltözöl 1-2 hónapra. Hanem látogatóba, akár több napra is.
9 évig voltam kolis. Addig volt otthon saját szobám, és nem rámoltak benne, amíg távol voltam. A cuccaim még akkor is ott voltak, amikor férjhez mentem, de anyóséknál laktunk. Csak azt vittem, ami fontos volt. A szobámat megszállta tesóm már az esküvő utáni héten. Át is lett alakítva, és alig várta, hogy az övé legyen. :)De a motyóm ugyanúgy a szekrényben volt. Akkor hoztam el mindent, amikor lett saját házunk.
Amire nincs szükséged sztem dobozold be, ragaszd le, írd rá a neved, és tedd el a padlásra, pincébe, akárhova, és kérd meg őket, hogy ne nyúljanak hozzá. Most még nem tudod elvinni, de ezekre szükséged lesz később. A szobádat meg hagy alakítsák át kedvükre. Nem azért csinálják, mert már nem várnak vissza sosem. azért,mert végre az ő ízlésüket tükrözheti a lakásnak az a része is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!