A párotokkal és gyerekeitekkel közösen, van vészterv?
- Van pl. olyan szó, amit ha kimond valaki, a többiek tudják, hogy baj van?
- Ha valaki belétek köt az utcán, meg van beszélve, hogy hová kell lépni, mert mondjuk apu balkezes, és ott van a fegyver/eszköz, amit balra vesz elő?
- Van terv arra, ha külön kell válnotok, hová menekültök a városban, és azon kívül, ahol később majd találkoztok?
- Van B.O.B. csomag?
- Tudjátok egymás gyógyszereit, vércsoportját?
Nem tudom, honnan szedték azt, de hogy az USA nem a kevesebb bűnözésről híres, az biztos.
Az USA-ban 25 éve nem volt olyan magas a lőfegyverrel elkövetett gyilkosságok aránya, mint 2020-ban. A helyzet drámai: az amerikai gyerekek és tizenévesek körében már a fegyveres erőszak a vezető halálok.
2020-ban 19384 embert lőttek le.
BOMBARIADÓK.
De ugye én csak egy paranoid idióta vagyok.
Mármint az unatkozó troll fenyegető üzenetekre gondolsz? Mi köze annak a kérdésedhez?
74
Igen, te. Valami unatkozó hülyegyerek szórakozik, mert ez olyan vicces.
76
Ma reggel valami szerencsétlen azzal szórakozott, hogy jópár iskolának bombariadós emailt küldött. Anyuka majd egy hónap szobafogságra ítéli a hülye kölköket.
Amúgy tegyük fel, hogy a mai bombariadó valós fenyegetés lett volna, nem csak valami flepnis szórakozása.
Pontosan hogy segítettek volna rajta az általad írt dolgok? Gyülekezőhelyeket jelöltek ki a sulik a diákoknak, a többi ötleted meg nem igazán releváns ebben a szituációban…
74
Mi a fa$-nak találkozó hely? Mindenki szépen haza megy. Aki meg olyan kicsi, hogy nem tud egyedül, azon a kijelölt hely sem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!