A párotokkal és gyerekeitekkel közösen, van vészterv?
- Van pl. olyan szó, amit ha kimond valaki, a többiek tudják, hogy baj van?
- Ha valaki belétek köt az utcán, meg van beszélve, hogy hová kell lépni, mert mondjuk apu balkezes, és ott van a fegyver/eszköz, amit balra vesz elő?
- Van terv arra, ha külön kell válnotok, hová menekültök a városban, és azon kívül, ahol később majd találkoztok?
- Van B.O.B. csomag?
- Tudjátok egymás gyógyszereit, vércsoportját?
nekem nem volt kórházi csomagom ... minek?
ha elindul a szülés bőven van rá időm h összeszedjem mi kell, ha extra gyors a szülés akkor el sem indulok majd jön a mentő - amúgy rendszerető vagyok vagyis összeszedni két fájás között simán megoldható...
lakás tűz - életet mentek nem táskát - minden pótolható de a gyerekem élete nem !!!
Bomba detto kiterelnek és nuku táska - hatástalanítják és mehetsz vissza
miért kellene lelépnem az országból ennyire gyorsan? nem vagyok kém sem áruló sem hasonló - zaklató ellen van 2 bátyám :)
20 nem mindegy az Rh faktor!
ha RH+0 vagy akkor adhatsz vért a RH+ A B AB 0 - nak másnak nem
ha RH-0 vagy akkor mindenikek adhatsz vért
de az Rh- ritkább jóval mint a Rh+
Nekem és a lányomnak van egy jelszónk. Illetve csak volt,mert már saját családot alapított. Ennek egyszer vettem hasznát,mikor 16 évesen elment bulizni,és a telefonját otthagyta a barátnőjénél. Ráírtam,hogy mizu,minden rendben van e,erre jött a válasz, hogy igen. Mina szeretlek szót teljesen másképp mondtuk egymásnak...így mikor megkérdeztem a "lányomat,hogy szeretsz"? Vissza írta,hogy persze anya szeretlek! Na egyből tudtam,hogy nem a lányomnál van a telefon. Szerencsére,ahogy írtsm,csak a barátnőjénél volt,de lehetett volna bárkinél is. Szóval nálunk a jelszó bevált.
Ezenkívül viszont érdekelne, hogy te mitöl rettegsz,ami miatt fontos lenne egy szükség állapot..
Gondolom bunkerben élsz kérdező.:)
Merészkedj ki a valóságba, még egy ilyen agyatlan kérdést nem láttam pedig van ám itt baromság az oldalon rendesen.
Ez a kérdező bolond, mindig ilyen kontrollmániás hülyeségeket ír ki.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!