Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotokkal és gyerekeitekkel...

A párotokkal és gyerekeitekkel közösen, van vészterv?

Figyelt kérdés

- Van pl. olyan szó, amit ha kimond valaki, a többiek tudják, hogy baj van?

- Ha valaki belétek köt az utcán, meg van beszélve, hogy hová kell lépni, mert mondjuk apu balkezes, és ott van a fegyver/eszköz, amit balra vesz elő?

- Van terv arra, ha külön kell válnotok, hová menekültök a városban, és azon kívül, ahol később majd találkoztok?

- Van B.O.B. csomag?

- Tudjátok egymás gyógyszereit, vércsoportját?

jan. 20. 18:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/109 anonim ***** válasza:
97%
Megnyugtatlak: atomháborúban a bunkerben nincs ömlesztenivaló vér!
jan. 20. 20:44
 22/109 anonim ***** válasza:
79%

nekem nem volt kórházi csomagom ... minek?

ha elindul a szülés bőven van rá időm h összeszedjem mi kell, ha extra gyors a szülés akkor el sem indulok majd jön a mentő - amúgy rendszerető vagyok vagyis összeszedni két fájás között simán megoldható...

lakás tűz - életet mentek nem táskát - minden pótolható de a gyerekem élete nem !!!

Bomba detto kiterelnek és nuku táska - hatástalanítják és mehetsz vissza

miért kellene lelépnem az országból ennyire gyorsan? nem vagyok kém sem áruló sem hasonló - zaklató ellen van 2 bátyám :)

jan. 20. 20:44
 23/109 anonim ***** válasza:
100%

20 nem mindegy az Rh faktor!

ha RH+0 vagy akkor adhatsz vért a RH+ A B AB 0 - nak másnak nem

ha RH-0 vagy akkor mindenikek adhatsz vért

de az Rh- ritkább jóval mint a Rh+

jan. 20. 20:48
 24/109 anonim ***** válasza:
82%
Na, Kérdező, ásod már a bunkert a hátsókertben? Készleteket összegyűjtötted már? 😅😅😅
jan. 20. 20:48
 25/109 anonim ***** válasza:
100%

Nekem és a lányomnak van egy jelszónk. Illetve csak volt,mert már saját családot alapított. Ennek egyszer vettem hasznát,mikor 16 évesen elment bulizni,és a telefonját otthagyta a barátnőjénél. Ráírtam,hogy mizu,minden rendben van e,erre jött a válasz, hogy igen. Mina szeretlek szót teljesen másképp mondtuk egymásnak...így mikor megkérdeztem a "lányomat,hogy szeretsz"? Vissza írta,hogy persze anya szeretlek! Na egyből tudtam,hogy nem a lányomnál van a telefon. Szerencsére,ahogy írtsm,csak a barátnőjénél volt,de lehetett volna bárkinél is. Szóval nálunk a jelszó bevált.

Ezenkívül viszont érdekelne, hogy te mitöl rettegsz,ami miatt fontos lenne egy szükség állapot..

jan. 20. 21:01
 26/109 anonim ***** válasza:
73%

Gondolom bunkerben élsz kérdező.:)

Merészkedj ki a valóságba, még egy ilyen agyatlan kérdést nem láttam pedig van ám itt baromság az oldalon rendesen.

jan. 20. 21:39
 27/109 Metionin ***** válasza:
84%
Gyerek nincs, a párommal van egy kérdés-válasz, amit ilyen helyzetre tartogatunk de még szerencsére sosem kellett használni. Ha odaérek az úticélomhoz elutazáskor, szintén egy bizonyos dolgot küldök neki, ilyen dolog van a legjobb barátommal is. Párom tudja a vércsoportomat, én az övét nem mert sosem lett meghatározva de mint írták már többen, baj esetén tesztelik. A gyógyszereket tudjuk. Utcai támadás esetén tudjuk kinél mi van és ennek megfelelően helyezkednénk, hogy egymást ne akadályozzuk vagy ne egymásnak okozzunk bajt. Elég balhés területen nőttünk fel, még amikor nem voltunk együtt is volt nálunk ilyen készültség. Vésztáska viszont nincs, ha tűz vagy bármi lenne, úgysem az lenne az első, hogy felkapjunk egy csomagot, hanem az életünket mentenénk.
jan. 20. 21:47
 28/109 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező: Ukrajnából írsz? Hol vagy most? Egy ide bedobott ilyen kérdés sajnos semmi jót nem fog kiváltani az emberekből. Figyelmeztetni akarsz minket valamire? Szükséged van valamire? Tudunk neked segíteni valahogy?
jan. 20. 21:47
 29/109 anonim ***** válasza:
100%
A második hülyeség, a többi azért jól jöhet sima bénázások esetén is, nem kell katasztrófát vizionálni egyből.
jan. 20. 21:48
 30/109 anonim ***** válasza:
65%

Ez a kérdező bolond, mindig ilyen kontrollmániás hülyeségeket ír ki.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

jan. 20. 21:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!