Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, ha választanotok kellene, hogy a párotokkal maradtok, akivel nem lehet gyereketek, vagy egy új kapcsolatba kezdtek egy olyannal, akivel szintén boldogok lehettek, és gyerekeitek is születhetnek, melyiket választanátok, és miért?
A párommal maradnék, amúgysem kell nekem gyerek....
23f
Miért nem lehet örökbefogadás?
Ez fontos, mert különben rosszra gondolok!
Tudom, nem lányoknak szól, de azért írnék, ha nem baj.
Soha, semmi pénzért, nincs az az ok, amiért elhagynám azt, akivel imádjuk egymást és minden működik.
Ha a kettőnk boldogságának az az ára, hogy nem lehet közös gyermekünk, akkor az. Anélkül is lehet boldognak lenni.
Mi garantálja, hogy találnál még valakit, akivel minden ennyire stimm? Semmi. Szaladhatsz vissza ahhoz, akit elhagytál és megaláztál olyanért, amiről nem tehet. Már ha visszafogadna. Szerintem nem.
Nem, nem, nem. Maradnék vele.
Csak akkor, ha a házasság előtt is tudta, hogy meddő és ezt nem mondta el. Hazugságra nem lehet kapcsolatot építeni.
Örökbe sem fogadnék, mert nem tudom, hogy a gyerek mit örökölt a vérszerinti szüleitől. Ahogy azt sem, hogy felnőve nem keresné-e az igazi szüleit?
27/F
Eleinte nagyon fájna,de maradnék a helyemben.
Ja,és örökbe is szívesen fogadnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!