Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választanotok kéne kit választanátok? A pasitokat/csajotokat vagy a barátaitokat?
Ha választani kell az már nem jó.
Ha a barátok kényszerítenek választásra, akkor nem is barátok, így az emberemet választanám.
Ha a pasim mondaná hogy döntsek, akkor elgondolkoznék azon, hogy mi baja a barátaimmal, de nem valószínű hogy lemondanék róluk.
Én a legjobb barátnőmet választanám, nem a pasimat. Egy pasival szakíthatok, eltávolodhatunk egymástól, találhatok mást, de még egy olyan ember, mint a legjobb barátnőm nincs a Földön.
Mondjuk én könnyen beszélek most épp, mert nincs barátom.
2.nál a pont. h miért is kell választani?
attól függ mennyire igazi barátaim azok a barátok és mennyire erős a kapcsolat a fiúval. ha ott minden rendben van és előreláthatólag még sokat leszünk együtt akkor elképzelhető,hogy a fiút...de nem biztos, nem voltam még ilyen helyzetben
Már rég rossz, ha eféle választásra kényszerülök.
Ha a csajom kényszerítene választásra, (ha nincs békés megoldás) még ha fáj is, otthagynám, mert nem erről szól egy párkapcsolat, hogy vagy ő, vagy a barátok, hanem épp arról, hogy társak vagyunk, egy társ meg nem fog eltiltani a barátoktól.
Ha meg a barátok akarnak választás elé állítani? Az nem barát, aki nem fogadja el a döntéseimet, aki helyettem akarja eldönteni, hogy kivel járjak.
Persze, bizonyos kivételes extrém esetek vannak, ha mondjuk rablógyilkosokból állna a baráti köröm, jogos lenne, ha a csajomnak nem tetszene, de normál körülmények között azt választanám, aki nem kényszerít választásra.
Még jó, hogy nálam a 2 egy :D
A haverok nem számítanak, a legjobb barátom meg már kicsit több is...
Már voltam ilyen helyzetben...
A barátnőim nem nagyon bírják a pasimat.
Voltunk egy buliban és a barátnőim nem akartak a pasim közelében lenni... s mondták h vagy a fiúval megyek, vagy velük.... aztán megbeszéltem a sráccal, h kicsit a barátnőkkel leszek, aztán ekkor-s ekkor talizzunk itt és itt... Tehát felváltva:P fura volt rohangálni állandóan, dehát eleget kell tenni a barátságnak is és a szerelemnek is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!