Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha választanotok kéne kit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választanotok kéne kit választanátok? A pasitokat/csajotokat vagy a barátaitokat?

Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 07:45
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Mindegy, csak ne Orbán Viktornak hivják
2010. aug. 21. 07:49
 2/9 Holdtündér ***** válasza:

Ha választani kell az már nem jó.

Ha a barátok kényszerítenek választásra, akkor nem is barátok, így az emberemet választanám.

Ha a pasim mondaná hogy döntsek, akkor elgondolkoznék azon, hogy mi baja a barátaimmal, de nem valószínű hogy lemondanék róluk.

2010. aug. 21. 08:35
 3/9 anonim ***** válasza:
52%

Én a legjobb barátnőmet választanám, nem a pasimat. Egy pasival szakíthatok, eltávolodhatunk egymástól, találhatok mást, de még egy olyan ember, mint a legjobb barátnőm nincs a Földön.

Mondjuk én könnyen beszélek most épp, mert nincs barátom.

2010. aug. 21. 08:41
 4/9 anonim ***** válasza:

2.nál a pont. h miért is kell választani?

attól függ mennyire igazi barátaim azok a barátok és mennyire erős a kapcsolat a fiúval. ha ott minden rendben van és előreláthatólag még sokat leszünk együtt akkor elképzelhető,hogy a fiút...de nem biztos, nem voltam még ilyen helyzetben

2010. aug. 21. 09:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Már rég rossz, ha eféle választásra kényszerülök.

Ha a csajom kényszerítene választásra, (ha nincs békés megoldás) még ha fáj is, otthagynám, mert nem erről szól egy párkapcsolat, hogy vagy ő, vagy a barátok, hanem épp arról, hogy társak vagyunk, egy társ meg nem fog eltiltani a barátoktól.

Ha meg a barátok akarnak választás elé állítani? Az nem barát, aki nem fogadja el a döntéseimet, aki helyettem akarja eldönteni, hogy kivel járjak.

Persze, bizonyos kivételes extrém esetek vannak, ha mondjuk rablógyilkosokból állna a baráti köröm, jogos lenne, ha a csajomnak nem tetszene, de normál körülmények között azt választanám, aki nem kényszerít választásra.

2010. aug. 21. 09:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Mit nem lehet érteni ezen a kérdésen??? Nincs akkora fantáziátok h elképzeljetek 1 ilyen szitut? én a bnőmet választanám amúgy. 3. nak meg üzenem h magát oltja így tovább asse tudod miről beszélsz szegény leszbi
2010. aug. 21. 10:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem kell nekem választanom, és soha nem is fog kelleni, úgy fogom rendezni az életemet.
2010. aug. 21. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy nálam a 2 egy :D

A haverok nem számítanak, a legjobb barátom meg már kicsit több is...

2010. aug. 21. 13:23
 9/9 anonim válasza:

Már voltam ilyen helyzetben...

A barátnőim nem nagyon bírják a pasimat.

Voltunk egy buliban és a barátnőim nem akartak a pasim közelében lenni... s mondták h vagy a fiúval megyek, vagy velük.... aztán megbeszéltem a sráccal, h kicsit a barátnőkkel leszek, aztán ekkor-s ekkor talizzunk itt és itt... Tehát felváltva:P fura volt rohangálni állandóan, dehát eleget kell tenni a barátságnak is és a szerelemnek is:)

2010. aug. 30. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!