Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotokkal és gyerekeitekkel...

A párotokkal és gyerekeitekkel közösen, van vészterv?

Figyelt kérdés

- Van pl. olyan szó, amit ha kimond valaki, a többiek tudják, hogy baj van?

- Ha valaki belétek köt az utcán, meg van beszélve, hogy hová kell lépni, mert mondjuk apu balkezes, és ott van a fegyver/eszköz, amit balra vesz elő?

- Van terv arra, ha külön kell válnotok, hová menekültök a városban, és azon kívül, ahol később majd találkoztok?

- Van B.O.B. csomag?

- Tudjátok egymás gyógyszereit, vércsoportját?

tegnap 18:31
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
#9 Ha valaki szülés előtt van, akkor nyilván meg van tervezve a kórházba vezető leggyorsabb útvonal és össze van készítve egy kórházi táska, de ez nem ugyanaz, mint amit te írsz.
tegnap 20:05
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
A kórházi csomag egészen más, az nem állandó és nem menekülésre szolgál. Egy tervezett kórházi tartózkodáshoz vannak benne cuccok. Ráadásul a legtöbb szülés nem annyira hírtelen indul, hogy felkelljen kapni és rohanni, ha valaki nem teszi össze, akkor is van ideje általában még arra, hogy bepakolja. Én még simán átnéztem, hogy mindent elraktam-e (össze volt rakva, de átnéztem), letusoltam és csak utána indultunk a kórházba (fájásokkal indult, bőven ráértem pakolászni). Az nem s.o.s táska, ráadásul ha bármi kimarad vagy elmarad belehet vinni utólag 🤷🏼‍♀️.
tegnap 20:16
 13/34 anonim ***** válasza:
95%

Négyen vagyunk

Ha lenne ilyen táska otthon, el sem bírnank, annyi cucc lenne benne 🤷🏻‍♀️

A szülés megint csak más, nem az amit te írsz.

Összevissza írsz, menj, aludd ki magad

tegnap 20:18
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ezt úgy nevezik, hogy bankkártya, meg készpénz+pár aranylapocska.
tegnap 20:22
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Ugye nem gondolod, hogy vérátömlesztéskor megkérdezik a rokonságot, és aszerint adják a vért?
tegnap 20:24
 16/34 A kérdező kommentje:

Vércsoport.

Ti békeidőben, kórházi ellátásban gondolkodtok. De vészhelyzetben nincs ilyen, csak beszúrom a 0 Neg. vért. Amíg tart a készlet. És aztán? Mit adjak a lányodnak, nejednek, apádnak? Más vércsoport van még, de melyik kell neki?

tegnap 20:35
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
A vércsoportot nem fogják bemondásra elfogadni. Hiába tudod. 5-10 perc alatt meghatározzák szükség esetén, ha pedig erre sincs idő, akkor 0 RH negatív vért adnak, mert azt mindenki kaphat.
tegnap 20:37
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

vészhelyzetben is nézik van rá gyors teszt

am én Rh+0 vagyok az emberek 90% adhatok vért

tegnap 20:38
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a vészhelyzetet megtudhatnánk hogy mi a jófenére gondolsz? Meg milyen országban és emiatt miért egy magyar fórumon rettegsz? Mik ezek az ostoba paranoiás gondolatok?
tegnap 20:41
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is nullás vagyok, én mindenkinek adhatok. Ha vészhelyzet lenne, netalán olyan, ahol egy pár perces tesztre nincs idő, vagy lehetőség, akkor az orvosoknak van annyi eszük, hogy mindenkinek nullást adjanak.
tegnap 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!