A párotokkal és gyerekeitekkel közösen, van vészterv?
- Van pl. olyan szó, amit ha kimond valaki, a többiek tudják, hogy baj van?
- Ha valaki belétek köt az utcán, meg van beszélve, hogy hová kell lépni, mert mondjuk apu balkezes, és ott van a fegyver/eszköz, amit balra vesz elő?
- Van terv arra, ha külön kell válnotok, hová menekültök a városban, és azon kívül, ahol később majd találkoztok?
- Van B.O.B. csomag?
- Tudjátok egymás gyógyszereit, vércsoportját?
93# ohh, ha tudnád hányszor hagytak el a szüleim amikor kicsi voltam, hányszor elfelejtettek jönni az óvodába értem? Pontosabban elbeszéltek egymás mellett hogy ki megy a gyerekért. Sőt, olyan is volt hogy anyám bepakolt minket a kocsiba, és apám elindult, anyámat meg otthagyta, azt hitte ő is beült hátra.
Namármost én ugyanilyen szülő voltam, párszor volt hogy kiraktam az útvonalon az egyik gyerekemet, indultam munkahelyre, mire motyog valamit az egyik gyerek a hátsó ülésen, úristen még egy van akit nem tettem ki? Mondanom sem kell párszor elvesztek itt ott de csak boltban. De mindig hamar előkerültek. Mindig volt egy terv, hogy ott maradjanak ahol utoljára láttak minket, mert tuti oda megyünk vissza értük. És azt is elmagyaráztuk nekik, hogy ha nem ott maradnak, akkor könnyen elkerüljük egymást és nem találjuk meg, pedig valahol mondketten ott bolyongunk a környéken fél négyzetkilóméteren.
Aztán mégis felnőttünk mi is meg a gyerekeim is de mi ilyen szeleburdi család voltunk mindig is és nem pánikoltunk ilyenen.
Ha olyan kicsi a gyerek hogy írni-olvasni se tud, vagyis max 6-7 éves, akkor nem fogják csak úgy elengedni a suliból taxival egyedül.
A rendőr meg nem taxi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!