Szégyelleni kellene mások előtt, hogy a családunkban még mindig van tartva disznóölés? .
Melyik a nagyobb ciki????!!!!????
Önellátva, a multiktól független, önerős módon ennivalót létrehozni vagy kiszolgáltatott baleknak lenni a multik, hipermarketek, egyéb olyan üzletek által, amelyek egyoldalúan árazzák a terméküket, te pedig fizethetsz, mint a katonatiszt?
(És hát a rávalót meg kell keresni)
Akkor volna szégyen, ha vegetáriánusok volnátok:)
Álságos dolog fújolni ("szegény állat"), közben a vasárnapi ebédnél húst hússal enni. Azt az állatot is megölték valahol, csak nagyüzemi keretek között.
Miért jutott ez a kérdés eszedbe?
Dehogy ciki,én Budapesten élek,de unokatesóméknál mindig voltak disznóvágások és tökre élveztük meg minden.
Szóval nem ciki,sokkal jobb olyat enni,amiről tudod,hogy milyen keretek között lett előállítva :)
16/L
Egy fenét.
Apukám egy tenyésztőtől veszi a disznót, a telephelyen elvégzik a piszkos munkát, haza pedig a húst, belsőséget hozza. Rengeteg hús, zsírszalonna, hurka-kolbász, húsvétra füstölt szalonna, sonka lesz. Jóval olcsóbb és mindenről tudjuk, hogy mi van benne. A nyomába se érhetnek a gyorspácolt teszkós szutykoknak...
Szerintem szégyen ha valaki meg tud ölni egy állatot. Én sose lennék képes rá, és nagy hisztit csinálnék, ha valamelyik családtagom akarna ilyet tenni.
Az, hogy megveszed az üzletben, vagy a saját kezeddel ölöd meg, két nagyon külömböző dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!