Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyelleni kellene mások...

Szégyelleni kellene mások előtt, hogy a családunkban még mindig van tartva disznóölés? .

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 18:32
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Melyik a nagyobb ciki????!!!!????

Önellátva, a multiktól független, önerős módon ennivalót létrehozni vagy kiszolgáltatott baleknak lenni a multik, hipermarketek, egyéb olyan üzletek által, amelyek egyoldalúan árazzák a terméküket, te pedig fizethetsz, mint a katonatiszt?

(És hát a rávalót meg kell keresni)

2010. nov. 7. 18:42
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
A teszkós húsvéti sonkának csúfolt akármi a szégyen...
2010. nov. 7. 18:43
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Akkor volna szégyen, ha vegetáriánusok volnátok:)

Álságos dolog fújolni ("szegény állat"), közben a vasárnapi ebédnél húst hússal enni. Azt az állatot is megölték valahol, csak nagyüzemi keretek között.

Miért jutott ez a kérdés eszedbe?

2010. nov. 7. 18:47
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Az a szégyen, ha valaki ezt cikinek tartja ;)
2010. nov. 7. 18:47
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ciki,én Budapesten élek,de unokatesóméknál mindig voltak disznóvágások és tökre élveztük meg minden.

Szóval nem ciki,sokkal jobb olyat enni,amiről tudod,hogy milyen keretek között lett előállítva :)

16/L

2010. nov. 7. 18:49
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
sztem örülj neki, ha a mai világban még van lehetőségetek disznót vágni. egyébkén tnem szégyen, valszeg fiatal lehetsz, ha ilyent kérdezel :)
2010. nov. 7. 18:55
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Egy fenét.

Apukám egy tenyésztőtől veszi a disznót, a telephelyen elvégzik a piszkos munkát, haza pedig a húst, belsőséget hozza. Rengeteg hús, zsírszalonna, hurka-kolbász, húsvétra füstölt szalonna, sonka lesz. Jóval olcsóbb és mindenről tudjuk, hogy mi van benne. A nyomába se érhetnek a gyorspácolt teszkós szutykoknak...

2010. nov. 7. 18:56
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, vagyis a teszkós cuccok nem érhetnek az igazi nyomába... :)
2010. nov. 7. 18:57
 19/38 anonim ***** válasza:
4%

Szerintem szégyen ha valaki meg tud ölni egy állatot. Én sose lennék képes rá, és nagy hisztit csinálnék, ha valamelyik családtagom akarna ilyet tenni.

Az, hogy megveszed az üzletben, vagy a saját kezeddel ölöd meg, két nagyon külömböző dolog.

2010. nov. 7. 19:02
 20/38 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó válaszoló! Disznóvágáson sem azok ölik meg az állatot, akik tartják vagy akik magát a disznóvágást rendezik, én úgy tudom ezt a hentesek szokták megcsinálni.
2010. nov. 7. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!