Szégyelleni kellene mások előtt, hogy a családunkban még mindig van tartva disznóölés? .
Hát, én inkább úgy fogalmaznék disznóvágás, nem?
Abban pedig tudtommal semmi szégyellnivaló nincs, elég sok helyen van a mai napig.
annak kéne szégyellnie magát, aki ilyen baromságokat állít, hogy a disznóölést vagy disznóvágást, teljesen mindegy, hogy hívjuk, szégyelleni kéne
az ilyen barom..
szerintem nincs ebbe semmi szégyellni való..jó dolog az :P mi is szoktunk vagyis a mamámék de mi is ott vagyunk : D
15/L
Szerintem nem. A szüleim már évek óta nem vágtak, idén én győztem meg őket, hogy csináljuk meg. Bár lehet, hogy nem disznót veszünk, csak húst és csak töltünk, de harmad-negyedáron jön ki füstöléssel, mindennel együtt, ráadásul magasan veri az összes húsfeldolgozó céget az apukám által töltött akármi. Bár lehet, hogy csak mert én azon nőttem fel :)
Szerintem nincs mit szégyellni ezen, akinek kell az ételfestékkel festett, gyorsérlelt, füstaromával injektált hús, az magára vessen, én inkább az igazira szavazok :)
Anno még amikor hugommal egy suliba jártunk én végzős gimis voltam, ő elsős gimis és egész nap titkolta az osztályban, hogy mamámnál disznóvágás lesz, mi ezt a barátnőmmel nem tudtuk és nagy hanggal közöltük vele a teremben, hogy délután kettőre érjen oda a disznóvágásra :D
Nem tudom miért lenne ez szégyen, ezerszer finomabb és egészségesebb, ha ilyen módon szerez húst az ember, mintha megvenné a szupermarketekben.
Ez butaság, szerintem az a gáz, hogy ez felmerült benned.
Mi is mindig megyünk a nagyszüleinkhez, én nagyon szeretem, mert ilyenkor összejön a család, anyukám és én szoktunk főzni. Inkább büszke vagyok rá, hogy a mi családunkban még vannak ilyen hagyományos dolgok, és nem a tescoba vesszük húsvétkor a sonkát.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!