Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van szégyelleni való ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van szégyelleni való ebben a kapcsolatban? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Párom elvált a férjétől. A férj semmiben nem működött együtt, a válás is egyoldalú volt, és ezért kb. 1 évig elhúzódott. Még a közös házban élnek. Mi már a válóper végefelé jöttünk össze, de még mindíg úgy tartjuk a kapcsolatot, mintha megcsalnánk v.kit, mintha legalább is egy jóravaló családfenntartót csalnánk. Ti foglalkoznátok azzal, hogy bárkinek is elmondanátok a kapcsolatot vagy viselkedjünk úgy, mint ahogy egy szerelmes párnálmegszoktuk? Mi rejtegetni valónk van erkölcsileg szerintetek? Ja gyerek az van náluk, 13,5 éves lány, de már elég nagy ahhoz hogy megértse.
2009. nov. 4. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs. Igazából ők már réges régen szakítottak, a és hamarosan az a bizonyos papír is elszakad. Ne fecséreljétek bujkálással az időt, ne legyen lelkiismeret furdalásotok. Amúgy pedig túlzásba vinni nem kell, csak természetesen, szóval nem kell a házuk előtt ölelkezni, csókolózni, de mondjuk, ha az utcán összefuttok, vagy együtt mentek valahová, belefér, hogy kézen fogva menjetek. A gyerekkel meg minél finomabban közlitek, annál jobb. Elég kínzás neki egy ilyen válóper amúgy is. :(
2009. nov. 4. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

mivel ok mar erzelmileg se szexualisan nem kotodnek egymashoz, semmi problema nincs vele.

oruljetek hogy megtalaltatok egymast, tartson soka :)

(30/nőnemű)

2009. nov. 4. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi szegyellnivalo nincs a kapcsolatotokban. Viselkedjetek ugy, mint a szerelmesek. :o)
2009. nov. 4. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem vállaljátok fel egymást a külvilág felé is, de anélkül hogy az exférjet ezzel érzelmileg provokálnátok (tehát nem feltétlenül kellene pl. az ex előtt csókolózni) :)

sok boldogságot

2009. nov. 4. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

persze, fel lehet vállalni, de természetesen nem tud teljesen úgy működni, mint egy átlagos kapcsolat, hiszen az ex is abban a házban él.

Szerintem beszéld meg a pároddal, hogy ő mit gondol, hogyan lenne ez kivitelezhető?! Ebben a helyzetben az ő véleménye legyen a döntő.

2009. nov. 4. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!