Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van ez a családunkban?...

Mért van ez a családunkban? Hosszú, de légyszi válszoljatok.

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok van egy báttyám akit anyáék elkényeztetnek engem meg mindenért leszidnak meg minden.keményen uszok a báttyám keményen fut. anyáék nem hiszik el hogy lehet belőlem jó uszo pedig a báttyám 3 év alatt érte el azt hogy megnyerjen egy megyeit én meg 3 honap alatt..anyáék nem érzik a különdbséget joh rendbenvan hogy rengeteg országost nyert én meg csak 7.lettem de akkor is.. mindegy nem ez a lényeg.. nem tudom megérteni hogy mért kényeztetik el a bátyám.. nekem mindig segitenem kell ő meg mehet motorozni meg pecázni van 4 motorja én meg egy szaros snowboardot csak akkor kaptam meg hogy megnyertem a megyeit..ő amit kinéz megkapja nekem meg megkel vennem..Kérlek segitsetek megérteni mértvan ez.. az egész család velem kötekszik..mindig megvádolnak azzal hogy lassu vagyok és mindenhonnan elkések pedig soha életemben nem késstem al sehonnan és igaz néha lassu vagyok de csak ha tehetem mert minek hajtsam magam..KÉRLEK segitsetek megérteni azért va nmert utálnak vagy mert ekkora menő a báttyám...???????????
2009. júl. 27. 19:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem utálnak hiszen a szüleid:):)Ezt felejtsd el:)

Csak simán te vagy a legkisebb akire minden gond ráhárul!

A családomban is én vagyok a legkisebb!!De kiálltam magam mellett...azóta leszálltak rólam!

Ülj le a szüleiddel higgadtan beszélni!Mondd el nekik hogy neked ez nem jó ez nem tetszik!Megfogják érteni!Nekem ez segített

2009. júl. 27. 19:58
 2/19 anonim ***** válasza:
32%

Egy pár országossal valóban menő.

Te pedig megtanulhatnád a helyesírást, akkor eggyel kevesebb dolog miatt kritizálhatnának.

2009. júl. 27. 20:02
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
A szüleidet szülőneveldébe kellene küldeni, hogy megtanulják: gyermekeik között nem lehet különbséget tenni! Sanos sok családban a hímnemü egyedeket favorizálják és a lányokat elnyomják. Üljetek le négyen, a család, ahányan vagytok legalább egyszer egy kerti asztal mellé és mondja el mindenki a sérelmét. Anya, apa, bátyus és te is. Talán így közös nevezőre tudtok jutni.
2009. júl. 27. 20:03
 4/19 anonim ***** válasza:
58%
20:02-es,hogy te meg milyen bunmkó vagy!Neked meg olyan helyre kellene elmenni,ahol jó modort tanítanak!
2009. júl. 27. 20:06
 5/19 anonim ***** válasza:
60%

mi a rákért kell kötekedni a helyesírásával???

nagyobb gondja is van most ennél!!!!

2009. júl. 27. 20:08
 6/19 anonim ***** válasza:
95%
20:06-os vagyok.Bunkó lett volna,még mielőtt megszólsz,hogy nem tudok helyesen írni!!!!!
2009. júl. 27. 20:08
 7/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.. a másik meg hogy mindenki a családban csak dirigál nekem.. és akor csodálkoznak hog utálok itthonlenni... amugy ez hogy leüülökvelük beszélni ez képtelenség nagyon erős lelkü vagyok vagy mi de mostanában nagyon nem.. elsirommagam még akkoris ha apa szemébekel néznem...
2009. júl. 27. 20:25
 8/19 A kérdező kommentje:
amúgy a helyes irásom leszarom naggyábol...sztem nem ez a legnagyobb bajom most..
2009. júl. 27. 20:27
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor "szard le" azt is, ahogyan bánnak veled! De viccen kívül, próbáld nem ennyire komolyan venni, mert így csak te leszel még idegesebb, a családod meg úgy gondolja, nincs semmi gond, hiszen minden úgy zajlik, ahogy szokott: ők beléd kötnek, te felcsattansz, esetleg sírva elszaladsz, és kész. Ahogy a legelső (azt hiszem) írta, állj oda a család elé, és mondd meg nekik, igaz, hogy te vagy a legkisebb, de ezt anélkül is tudod, hogy folyton az orrod alá dörgölnék. Az, hogy a bátyád több versenyt nyert már, mint te - hát végül is, mivel idősebb, ideje is több volt rá, nem? Te is megnyerhetsz még akár ugyanannyi versenyt. (A helyesírásodra viszont tényleg oda kellene figyelned, mert a továbbtanuláshoz szükség lesz rá!).
2009. júl. 27. 20:44
 10/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod de amúgy a helyesírássommal nincs baj a gépelésemmel van...
2009. júl. 27. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!