Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van ez a családunkban?...

Mért van ez a családunkban? Hosszú, de légyszi válszoljatok.

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok van egy báttyám akit anyáék elkényeztetnek engem meg mindenért leszidnak meg minden.keményen uszok a báttyám keményen fut. anyáék nem hiszik el hogy lehet belőlem jó uszo pedig a báttyám 3 év alatt érte el azt hogy megnyerjen egy megyeit én meg 3 honap alatt..anyáék nem érzik a különdbséget joh rendbenvan hogy rengeteg országost nyert én meg csak 7.lettem de akkor is.. mindegy nem ez a lényeg.. nem tudom megérteni hogy mért kényeztetik el a bátyám.. nekem mindig segitenem kell ő meg mehet motorozni meg pecázni van 4 motorja én meg egy szaros snowboardot csak akkor kaptam meg hogy megnyertem a megyeit..ő amit kinéz megkapja nekem meg megkel vennem..Kérlek segitsetek megérteni mértvan ez.. az egész család velem kötekszik..mindig megvádolnak azzal hogy lassu vagyok és mindenhonnan elkések pedig soha életemben nem késstem al sehonnan és igaz néha lassu vagyok de csak ha tehetem mert minek hajtsam magam..KÉRLEK segitsetek megérteni azért va nmert utálnak vagy mert ekkora menő a báttyám...???????????
2009. júl. 27. 19:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
amm.. lemerem fogadni hogy fiuvagy ha nem boccs:Dam.. hányéves vagy?
2009. júl. 27. 20:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért éled meg ezt az egészet kudarcként, mert Te tartod magad folyamatosan versenyben a bratyód ellen.

Próbálj meg kicsit lazább lenni. A tesód megkap mindent. Na és? Gondolom te sem éhezel, nem jársz szakadt ruhában és azért lásd be, nem a földön alszol. Lehet később Te is megkapod, amiket szeretnél. A szüleidnek pedig nyugodtan mondd meg, hogy attól, hogy folyamatosan szekálnak nem leszel jobb, sőt. Kérd meg Őket, hogy ne piszkáljanak folyton ezzel, mert ez nem hogy inspirálna, hanem akadályoz.

De ami a legfontosabb, hogy Te magad hidd el, hogy jó vagy abban, amit csinálsz és légy büszke arra, hogy úgy is eléred a céljaidat, ha nem kapsz érte drága motort.

Meglátod a magabiztosságod feltűnő lesz és leszállnak rólad.

2009. júl. 27. 21:18
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod am.. rengetegszer mondtam hogy hagyjanak a szekálással de ők úgy gondolják hogy mivel lány vagyok meg kell tanulnom azt amit majd kell csinálnom amikor anya leszek jó rendben van de az szerintem nem úgy működik hogy nekem kéne mindenki után pakolni...
2009. júl. 27. 21:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Nagyon igazságtalanul bánnak veled a szüleid. Hihetetlen amúgy, hogy miket tudnak csinálni. Az én anyukám amúgy kiskorunkban nagyon elkényesztette öcsémet, én + háttérbe voltam szorulva. De én már akkor megmondtam anyának a magamét. Aztán rájött, hogy ez így nem lesz jó, mert folyamatosan azt vágtam a fejéhez, hogy nem szeret és én se szeretem. Azóta már jóban vagyunk, rendeződtek a dolgok. DE én ezért nagyon sokat harcoltam. Valamikor a gyereknek kell okosabbnak lenni és harcolni a jogaiért.
2009. júl. 27. 21:56
 15/19 anonim ***** válasza:
91%

21:18 vagyok. Ne pakolj utánuk. Mindenkinek s.ggig ér a keze és gondolom mindannyian tudják minek hol a helye.

Ne hagyd, hogy kihasználjanak. Valahogy próbáld meg megtalálni a középutat, beszélj velük tisztelettel, de ne hagyd, hogy még ennél is jobban kihasználják az engedékenységedet.

2009. júl. 27. 22:30
 16/19 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk meg az volt, hogy az anyukám az öcsémet szerette jobban, apukám meg engem (a lányt), én mindig féltékeny voltam öcsémre, hogy anyám tőlem meg se kérdezi, hogy vagyok, őtt bezzeg ajnározza, meg mindent megvesz neki.. apukám meg örökké piszkálta és szidta az öcsém, hogy lassú meg rosszul tanul, bezzeg a nővéred mindenből ötös, nekem sokkal több mindent megengedett, pedig csak 15 hónap volt köztünk.. én ez mostanra felnőtt fejjel se fogtam fel, hogy lehet az egyik gyereket jobban szeretni, de a mai napig érezhető pedig már 31-32 vagyunk tesómmal és már beszéltünk és róla. nem értjük.
2009. júl. 27. 23:29
 17/19 A kérdező kommentje:
Nálunk is regében így volt hogy anya a bátyám pátyolgatta apa meg engem de mostanában nem.. és nem tudom miért lehet hogy velem van a baj...amikor meghalt a barátnőm akkor bezzeg mindenki ölelgetett meg mindenki magyarázta hogy ugye tudom hogy én jó családba születtem és ugye én nem leszek öngyilkos..akkor meg ép egyedül akartam lenni mindenki engem faggatott hogy miért lett öngyilkos a barátnőm meg hogy izzé meg azzé a rendőrök is és itthon is és már elegem volt az emberekből de hiába mondtam nem hagytak békén anyáék...
2009. júl. 28. 08:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Minden szülőnek van kedvenc gyereke, feleségem és a sógorom erre a példa!
2009. júl. 28. 09:05
 19/19 A kérdező kommentje:
akkor apának is meg anyának is a Rudi rendben de nem akarom hogy kényeztessenek csak azt hogy ne közösítsenek ki
2009. júl. 28. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!