Anyám nem enged el este, ezért az ablakon mászok ki, valaki szokott ilyet csinálni?
Anyám nem enged el sehova este, és ha lefekszenek, én felöltözök és kimászok az ablakon aztán ugyan igy vissza, és ezt minden hétvégén megcsinálom.És már annyira egyedül érzem magam ezzel, hogy a barátaim simán kint lehetnek nap mint nap én pedig minden hétvégén stresszelek hogy ne bukjak le. Valaki van hasonló helyzetbe mint én?
15/L.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:32
nem vasszigorról írtam. hanem arról, hogy van egy pár szabály, amit igenis vasszigorral vennék, a TÖBBIT pedig lehet RUGALMASAN kezelni. Mit vennék vasszigorral? 1) ne szökj meg 2) ne bánts, kínozz senkit, 3) mindig igazat mondj (ha őszinte, akkor a legnagyobb baj esetén is sokkal megértőbb tudok lenni) 4) ne lopj meg senkit (se idegent, se családtagot), 5) idegenekkel nem állunk szóba és nem ülünk be az autójukba, és még pár ilyen, nem sok.
Szerintem nem kérek sokat.
Más: kedves kérdező, gondolom fiatal korod miatt sem tudod, hogy a legtöbb erőszakos cselekedetet (nemi erőszak, bántalmazás, gyilkosság) NEM IDEGENEK követik el legtöbbször, hanem olyanok, akikben az ember bízik, pl. azok a haverok, akikre a butus kamasz közli, hogy "á, ő sosem csinálna ilyet!" jam, csak hogy a statisztikák mást mondanak.
Harmadszorra pedig: én mindig szerettem és tiszteltem a szüleimet, akik hasonló elvek mentén neveltek. SOHA eszembe nem jutott volna ily módon (vagy máshogy) elárulni vagy becsapni őket, esetleg csalódást okozni nekik. Aki ilyet csinál, az nem szereti a szüleit. A szülei érte élnek, érte dolgoznak (sokszor erőn felül), hogy neki mindene meglegyen... erre ilyeneket csinál. Szerintem húzd le magad a vécén.
Ehhez annyit fűznék hozzá hogy miért lennék k*rva, pr*sti, drogos, azért mert a barátaimmal akarok lenni éjszaka, esetleg bulizni? A józan eszem azért meg van, nem fiúkhoz járkálok ki...
Nem kell kiforgatni a szavaim és ide nem illő dolgokra következtetni.
Az értelmes válaszokat pedig köszönöm.:)
egy ismerösöm csinált, és huszonévesen ezt a dolgot jelöli meg annak, amiért kiégett és befásult.
ő se szexelt meg drogozott annyi idős volt mint te
anyukád nem véletlenül félt, egy deviáns vagy aki nem tiszteli a szüleit mert gyerek fejjel buliznia kell
Köszönöm, hogy úgy mondasz rám ilyeneket, hogy nem ismersz!
Nem vagy a helyemben, és nem tudod milyen a családom, hogy nevelkedtem fel...
Nem kell ítélkezni felettem, nem tehetek róla hogy idősebb gyerekekkel "nőttem fel", és mivel ők már buliznak, nem túl jó nekem otthon ülni a fenekemen.
De komolyan mondom..Miért kell ítélkezni egy ilyen dolog miatt? Nem attól züllik el valaki hogy a barátaival van...
hidd el, nem maradsz le semmiről, ha nem mászkálsz éjjel bulizni.
gondolom nem beszélgettek meg ilyenek, hanem mentek zenés helyekre inni, ha csak 1 dl bort is, de gondolom annál többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!