Anyám nem enged el este, ezért az ablakon mászok ki, valaki szokott ilyet csinálni?
Anyám nem enged el sehova este, és ha lefekszenek, én felöltözök és kimászok az ablakon aztán ugyan igy vissza, és ezt minden hétvégén megcsinálom.És már annyira egyedül érzem magam ezzel, hogy a barátaim simán kint lehetnek nap mint nap én pedig minden hétvégén stresszelek hogy ne bukjak le. Valaki van hasonló helyzetbe mint én?
15/L.
hát ti aztán nem vagytok normálisak -.- talán a szüleitek okkal nem engednek el....ebbe még bele sem gondoltatok....és tényleg ha valami bajotok esik a szüleiteket vonják felelősségre...
na az meg a másik h 15 éves lány mit keres kint éjszaka?? ágyban van ilyenkor a helye!!!!!
grat
egy egyetemi végzettségű 33 éves idióta lehetsz, egyébként.
innen is látszik hogy mennyire nem függ össze az értelem a végzettséggel... egyébként abban igazat adok neked hogy ne legyen gyereked, az ilyennek nem is való. Félholtra vernéd? micsoda nevelési technika. tudod mit érnél el vele? hogy kétszer annyiszor fog kimászni, sőt, lehet hogy a képedbe röhög, elküld a jok*rva any*dba és úgy megy el otthonról. Nevelni tudni kell. persze, nem jó hogy elszökdösik otthonról a lány, de az nem is nevelés amit te művelnél.
mettől meddig nem engednek ki?
vigyázz magadra, mert a túlkorlátozó szülők gyerekei gyakran (lázadásból?) elzüllenek vagy vmi hasonló. (átesnek a ló túloldalára. a másik véglet, meg ha túl engedelmesek lesznek, de nálad az a veszély nem áll fent.
egyik régi osztálytársamnak voltak ilyen szempontból gáz szülei, 30 múlt sztem még mindig bekorlátozzák szegényt, pl. elköltözni se engedték, mert érzelmileg zsarolták, hogy költözzön haza, meg a tesójával is felnőttként úgy bántak, mint egy 10 éves gyerekkel (munkabérét elvették, és csak zsebpénzt kapott, nem alhatott máshol, meg ilyenek). tesóm osztálytársnak is hasonló szülei voltak, ő meg prosti lett sajnos.
vigyázz magadra mindenképp, nehogy dacból, vagy félelemből árts magadnak!
14:09, egyetértek.
remélem nem emberekkel foglalkozik.
hogy lehet valaki ennyire kegyetlen, és még bizonygatja magának, hogy igaza van, mert iskolát végzett.. .
vajon hány életet tesz tönkre egy ilyen? szegény környezete...
1x csináltam tavaly h nagymuterom volt itt azt mondja lefekszik kicsit mondja ne menjek sehova.
mondom nemfogok. ahogy elaludt kimásztam az erkélyen a 3ról és mentem lefelé :D
kulcsot is vittem h vissza betudjak jönni majd.
18/F
Kérlek, gondoljátok át már megint! 15 évesnek legkésőbb 10-kor ágyban a helye, nem kint kéne kóricálni, amikor még a felnőtt nőknek is vigyázniuk kell magukra.
Hány olyan esetet lehet hallani, amikor elrabolják/megerőszakolják a felnőtt nőt; a kislányok még védtelenebbek!
És a nappal arra való, hogy akkor lógjon a barátaival, éjszaka meg pihenjen a kamasz. Én is 18 évesen(!) mentem nagy buliba először nyilvános szórakozóhelyre, előtte csak házibulik olyanokkal, akiket a szülők ismertek, mégse lett belőlem prosti.
Igaz nekem nem viszketett a valagam, hogy nagyzoljak, mint ahogy a mai menőségre érzékeny tinik teszik.
Egyetemistaként simán elmegyek akármilyen buliba, sőt a kocsit is megkapom (hajnalban jövök haza vele), ha nem szeretnék éppen inni- megbíznak bennem. Cserébe persze megmondom, hogy hol leszek, hogy tudják, hol keressenek, ha valami baj történne.
Ha viszont elkapnak egyszer is, egy egész életre eljátszod a bizalmukat, jó okkal. Most biztos nagyon okosnak és ügyesnek képzeled magad, hogy sikeresen ki tudsz mászni az ablakon, de ha bajod esik, ott lesz a "bárcsak ne tettem volna ezt" dilemma....
Csak remélem, hogy ha szülő leszel, benő a fejed lágya, és nem úgy neveled fel a gyereked, hogy mindent megengedsz neki - mert az sem célravezető.
Egyetemi végzetségű 33/N ma 14:04
Szerintem nem az ilyenek miatt nem akarsz gyereket, hanem mert neked nem jött össze. Nem k.urva csak unja, hogy a szülői szigorba kell élnie ;D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!