Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A te anyád mit szokott csináln...

A te anyád mit szokott csinálni ha összeveszel vele?

Figyelt kérdés
nálunk mindíg az megy, hogy félpercenként észrevesz valamit, valami hibát -amit ha nyugodt el néz mellette- és jól lebasz, hogy 'mit keres még ez a szar itt? hányszor elmondtam már h vidd fel a szobába , nem itt van a helye!!!' vagy bármit csinálok csak a rosszat keresi...
2010. júl. 14. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Kiveszekszi magát, aztán folytatja a konyhában, megbotránkozdik a dolgokon, de aztán lenyugszik :D Ugyanazt mint én a szobában :D
2010. júl. 14. 20:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Ma pl. úgy összekaptunk, hogy egész délután nem szólt hozzám.
2010. júl. 14. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi 5-10 percnél tovább nem tudunk haragban lenni. Azonnal megbeszéljük és aki hibázott (gyakran mindketten) bocsánatot kér a másiktól. Nem tudnék rá sokáig haragudni és szerintem ő sem rám.
2010. júl. 14. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:
nem szólunk egymáshoz. :D
2010. júl. 14. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:

hát úgy 2 évig én is így voltam anyámmal h minden nap mindenen összevesztünk. most már hogy felnőttesebb lettem teljesen máshogy nézem a dolgokat és így nem érdekel ha összeveszünk, nem lovagolok rajta meg ő sem. egymáshoz vágunk dolgokat de tudjuk h az csak a pillanat heve és nem is úgy gondoljuk. megbeszélni nem szoktuk, én néha bocsánatot kérek ha tényleg nagyon megbántottam.

L*

2010. júl. 14. 22:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát mindig bevágja a durcit..úgy csinál,mintha nagyon haragudna rám,és megvárja,míg bocsánatot kérek.Rendszerint azt is mérgesen teszem,de megteszem,és olyankor megnyugszik a lelke,hogy "a kislányom igazat ad nekem".Holott én elkönyvelem magamban,hogy tuti én ezt nem fogom csinálni a gyerekemmel,és anyám rosszul tette...:PXD akkor ki az okosabb??:D
2010. júl. 14. 22:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi nem szoktunk összeveszni, max megsértődni szokott, meg puffogni. Én meg olyankor elvonulok, had puffogjon, vagy hazajövök. Nekem könnyű, már nem lakom otthon:p
2010. júl. 15. 06:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Elvonul olvasni. Én meg felülök a vonatra és hazajövök :)
2010. júl. 15. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!