Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám nem enged el este,...

Anyám nem enged el este, ezért az ablakon mászok ki, valaki szokott ilyet csinálni?

Figyelt kérdés

Anyám nem enged el sehova este, és ha lefekszenek, én felöltözök és kimászok az ablakon aztán ugyan igy vissza, és ezt minden hétvégén megcsinálom.És már annyira egyedül érzem magam ezzel, hogy a barátaim simán kint lehetnek nap mint nap én pedig minden hétvégén stresszelek hogy ne bukjak le. Valaki van hasonló helyzetbe mint én?

15/L.

2010. nov. 7. 13:49
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem mindegy hogy mikor mész el és jössz vissza és a közben eltelt idő alatt mit csinálsz konkrétan???

Tesóid vannak? Esetleg idősebb nővéreddel, vagy bátyáddal nem tudod megbeszélni, jó ha van a családban egy bizalmas. És szerintem bízz meg jobban a szüleidben, lehet, hogy megértenék a problémádat!

2010. nov. 7. 14:48
 32/48 anonim ***** válasza:
57%

A 33 éves egyetemi végzettségűnek üzenem, hogy egy ANYA képtelen lenne kidobni a saját gyerekét és beletörődni, hogy drogos lesz, megerőszakolják stb. amit itt felsoroltál.

Remélem vagy rájössz majd erre,vagy inkább sose legyen gyereked.

2010. nov. 7. 14:48
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az, hogy 15 évesen megmondják a szüleid, hogy ekkor és ekkor takarodó, az NEM vasszigor. Még csak nem is szigor.
2010. nov. 7. 14:49
 34/48 anonim ***** válasza:
az attól függ, nem írta a kérdező hogy mikorra kell hazamennie. Azért ha minden nap 3-6 ig engedik csak ki, és "félholtra verik" ha késik, az már vasszigor a javából :) de a vasszigor kifejezést nem is erre írtam.
2010. nov. 7. 14:52
 35/48 anonim ***** válasza:
Azt írja, a szülei lefekszenek, utána kiszökik. Feltételezem, hogy a szülei nem este 6-kor dőlnek ágynak.
2010. nov. 7. 14:55
 36/48 anonim ***** válasza:
nem, de azt nem írja hogy amúgy mennyire engedik el. és ha nem engedik egész héten sehova, máskor nem tud kiszökni csak ha atöbbiek alszanak.
2010. nov. 7. 14:56
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

De nem kellene kiszöknie. Nem fogja fel, hogy bármi történhet. Nem azon izgul, hogy baja esik, hanem hogy lebukik. Egy csomóan vannak, akiket nem engednek el, és túlélték. Az ő szülei ezt a szabályt hozták, neki pedig be kell tartania. És nem számít, hogy mennyit mehet el napközben. Vagy ez valami törvény? Ha elkapják a rendőrök, elengedik majd, mondván nyugodtan kiszökhetsz, hisz egész héten nem voltál sehol?

Ez nem olyan piti dolog, hogy nem mosogatott el.

2010. nov. 7. 15:16
 38/48 anonim ***** válasza:
de nem is ezt mondtam. itt most a vasszigorrol volt szó, nem arról hogy helyes-e amit a kérdező csinál.
2010. nov. 7. 15:17
 39/48 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de nem a 33 éves egyetemi végzettségűre vagyok kiváncsi :D Kiengednének olyan 11ig, és amikor kimegyek mindig a barátaimmal vagyok, szóval kevesebb az esélye hogy baj történik, és igen van egy 20éves nővérem aki mindent tud erről az egészről, ő is ezt csinálta még régen.:)
2010. nov. 7. 15:48
 40/48 anonim ***** válasza:
Te most épp azt mondod, hogy 11-ig kiengednek. Akkor mi a fenének szöksz ki utána?? 15 évesen meg legkésőbb 9-10kor otthon a helyed.
2010. nov. 7. 18:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!