Ilyenkor mire gondol? Vagy más is szokott ilyet csinálni?
A párom (most már a második alkalommal) felpróbálta a gyűrűmet az ujjára (ami természetesen nem ment rá, csak félig). Nekem ez furcsa, mivel ilyet még nem nagyon csináltak mások az életemben. Most volt a második alkalom, hogy megnézegette a gyűrűmet.
Nekem a középső és a gyűrűs ujjamon van gyűrű. Először csak a középsőt próbálta fel, másodjára meg elvesztettem a gyűrűset és amikor mondtam, akkor megint felpróbálta a középsőt. S utána egyszer rákérdezett, hogy nem lett-e meg. Szerintetek?
Nem akarom felfújni, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. 3 hónapos kapcsolat. 15 évvel idősebb a férfi. Én 26 leszek most.
párom el is csente a gyűrűimet amikor vett nekem...kellett a mérethez:)
de 3 hónap után? nekem kicsit nagyon korai lenne...
Gyanús, nagyon gyanús, felettébb gyanús!
Csak óvatosan vele!
Valószínűleg eljegyzést tervez...
De jól belegondoltál te, hogy egy 15 évvel öregebb pasival egy alig 3 hónapos kapcsolatban komoly folytatásban gondolkozz?
Szia! Párom és én köztem 13 év korkülömbség van. 5 hónap után eljegyzett. :) Elég érdekesen mérte le a gyűrűméretemet. Éjjel, amikor aludtam, hozott egy papír gyűrűméretezőt és így tökéletes méretű lett a gyűrűm! 3 és fél éve vagyunk együtt, másfél éve házasok.
Ha biztosnak érzed a kapcsolatot, egy eljegyzés még nem kötelez semmire. Nem kötelező azonnal hozzámenni. Türelem és kitartás!
Ne haragudj de szerintem te nagyon is jól tudod hogy miért teszi....vagyis legalábbis reménykedsz benne és abban is, hogy ezt majd itt mások is megerősítik.
3 hónap után butaság lenne de ti tudjátok. 3 hónap alatt nem lehet megismerni egy embert, akkor még a rózsaszín köd van. Amikor az már kisit feljebb szállt, akkor elkezdik megismerni egymást jobban a párok és akkor lehet jó döntéseket hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!