Két éve hogy szakítottunk, de nem tudom kiverni a fejemből, mit lehet csinálni ilyenkor?
Majd elfelejted ha megtalálod azt az embert aki neked való igazán!
Nálam ugyan ez volt,4 évig jártunk 2 évig még eszembe jutott,pedig volt kapcsolatom!Egy fényképét se dobtam ki,semmit ami tőle volt vagy rá emlékeztetett!
Lassan 2 éve hogy megismertem a vőlegényem és egy szempillantás alatt kiverte a fejemből!Zokszó nélkül téptem szét az összes fényképet!Abszolút nem hiányzik,nem szeretem!Boldogabb már nem is lehetek a leendő gyerekem apjával!:)
5 hetes kismama:)
Valahol igen. De józan ésszel, jó döntés volt. Számtalan nője volt, magasan hordta az orrát. Lakása a volt női dolgaival (karkötőtől-szerelmes leveleken keresztül-fényképekig) volt tele. Sok élményt adott, és valószínű ez hiányzik. Szerelem volt első látásra, részemről.
Nem kellene nekem most sem, nem bíznék benne, a családomat imádom, akkor is , ha nem tökéletes.
Megkérdezném tőle, mi újság vele, tudom nála is sok minden történt. De amilyen magabiztos, azt hiszi akarok valamit tőle, és lerázna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!