Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két éve hogy szakítottunk, de...

Két éve hogy szakítottunk, de nem tudom kiverni a fejemből, mit lehet csinálni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Neki is lett új párja és nekem is, de vannak napok amikor valami nagyon furcsa érzés tör rám... egyébként minden nap eszembe jut és hiányzik, vele álmodok, úgy érzem szeretem..
2011. jún. 24. 09:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Meddig voltatok együtt?
2011. jún. 24. 11:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Kicsit több mint 2év. Távkapcsolat 260km...de végig nagyon boldogok voltunk, és nem jelentett problémát a táv, csak közbeszólt egy munka...ami mellett találkozni nem nagyon lehetett volna. De most már én is dolgozom, kicsit felnőttem én is, komolyodtam.
2011. jún. 24. 11:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem olyan könnyű, hisz sosem zártuk le teljesen, és amikor jelentkezett totál érzelmi dilemmában voltam. Most meg "mi lett volna ha" helyzetben vagyok,amit sosem tudok meg. No meg a rengeteg "miért" kérdés.
2011. jún. 24. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!