Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám nem enged el este,...

Anyám nem enged el este, ezért az ablakon mászok ki, valaki szokott ilyet csinálni?

Figyelt kérdés

Anyám nem enged el sehova este, és ha lefekszenek, én felöltözök és kimászok az ablakon aztán ugyan igy vissza, és ezt minden hétvégén megcsinálom.És már annyira egyedül érzem magam ezzel, hogy a barátaim simán kint lehetnek nap mint nap én pedig minden hétvégén stresszelek hogy ne bukjak le. Valaki van hasonló helyzetbe mint én?

15/L.

2010. nov. 7. 13:49
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
53%

14:22 szedd le a tojáshéjt a seggedről.

azért mert nem 20 évesen szültem gyereket, attól még nem vagyok biológiailag alkalmatlan rá. kicsi vagy még megérteni, hogy miért 30 felett szül ma a legtöbb nő. de ti élő példái vagytok, hogy miért fiú után fogok rimánkodni, amikor majd odáig jutunk a férjemmel.

2010. nov. 7. 14:25
 22/48 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem nagy baj, gondolom nincs túlságosan közeli kapcsolatod a szüleiddel. Én megértelek. Csak kérd meg a barátaidat, hogy legyenek közelben, míg kimászol, és mindig többen menjetek! És vigyázz, hogy ne bukj le!
2010. nov. 7. 14:30
 23/48 anonim ***** válasza:

Látszik hogy 15 éves vagy! Én a helyedbe már régen elmondtam volna anyunak, hogy az ablakon mászok ki. Meg azt, hogy úgy is elmegyek. Akkor valószínűleg el fognak egy idő után engedni, és tiszta lehet a lelkiismeretem. Ne haragudj, de én a 15 éves gyerekemet már 9-re otthon szeretném látni. Ez mellékes.

Valószínűleg azért nem engednek el mert nem bíznak benned! ha meg titokban kiszöksz, akkor meg nem is csodálom hogy nem engednek el... sajnálnék a helyedben anyunak hazudni, annyi mindent tesz érted, te meg így reagálsz és csodálkozol hogy sehová nem engednek el?

2010. nov. 7. 14:31
 24/48 anonim ***** válasza:
37%

húú a 33 éves egyetemes engem is kiakasztott. Félholtra vernéd a gyerekedet, mert kiszökött? Milyen egyetemet végeztél, börtönőrit vagy hóhérit?

Én is kiszöktem néha régebben, igaz én az ajtón, mert a negyedik emeletről vészes lenne máshogy. Nem buktam le. Ha meg lebuktam volna, midnig volt nálam telfon, el tudtak volna érni. Mondjuk én nem azért szöktem, mert nem engedtek volna el, hanem már nem akartam felébreszteni őket, ha épp későn jött a program. De mindenképp jobb lenne ha megbeszélnéd velük, hogy engedjenek el, megegyeznétek egy időpontban, így te is nyugodtabban tudnál elmenni és szórakozni. Nem mondom, hogy ne menj, mert erről én úgyse tudnálak meggyőzni. Csak vigyázz nagyon mit csinálsz és MINDIG kísérjen haza valaki.

24 éves (igazi) egyetemet végzett nő :))

2010. nov. 7. 14:31
 25/48 anonim ***** válasza:
8%

14:09 vagyok.

nem a szabályokkal van a probléma. azok vannak, kellenek is egy gyereknek, persze. alapvetően ha csak egy egészen picit is értenél a gyerekekhez tudnád hogy a vasszigor az ellenkezőjét váltja ki. NEm az a megoldás hogy bezárod, mert tuti hogy megtalálja a rést és kiszökik. Márpedig a te "nevelési elveid" ezen alapszanak. azt hiszed ezzel nem hagysz rést, epdig de. tátongó nyílást. A gyerek nem fog benned megbízni, nem is akarja majd kiahrcolni hogy elengedd, inkább kijátszik téged és elmegy úgy hogy nem tudsz róla. Itt nem azt mondom hogy engedni kell bárkit bárhova, de meg kell találni a közös pontot, megegyezni a gyerekkel, és nem lesz probléma.

Ki tennéd ha bármi történne vele? micsoda technika. Látod ez az: ha lenne gyereked, és neadj isten vmi történne vele - példával élek - terhes lesz. Alapból ott kezdpdik hogy mituán titokban délutána parkban fog szexelni mert nem mer veled erről beszélni könnyebben esik teherbe, mitn az én gyerekem (megint a példa kedvéért) aki hazajön, megbeszéljük, és kiegyezünk valamiben. NA mindegy, a lényeg hogy a te gyereked teherbeb*đzatta magát, mig az enyém csendesen pettingel a barátjával a szobájában biztonságban. Szóval ott áll szegény lány, terhesen, de haza nem mehet mert anyuci kib*szná az utcára ha megtudná. Mi marad neki? trükközik - már megint. Megprobálja kijátszani az orvosokat, megpróbálja maga megölni a gyermekét (szélsőséges esetben), vagy simán hagyja amgát sodrodni az eseményekkel, és te majd észreveszed ha már négy hóünapos terhes, feltéve hogy addig nem költözik el tőled hirtelen, titokban. És már semmi nem tudsz vele csinálni. de dühönghetsz, és ráfoghatod hogy rib*nc.

az én lányom pedig, mint említettem, felügyelet alatt, és lehet hogy fiatalon de biztonságban, felvilágosítva pettingel a szobájában...teszem azt engedetlen, mert emgvan rá egy nagyon pici esély és ő is teherbe esik, bár mondom, ritkább, mert ugye mi megbeszéltük előtte ezeket a dolgokat...De ő haza mer jönni, és el meri nekem mondani, majd együtt, a támogatásommal vészeljük túl ezt a helyzetet.

2010. nov. 7. 14:32
 26/48 anonim ***** válasza:
51%
Középsuliban voltam egy vasszigorú kollégiumban. Rendesen meg is tanította hazudni a gyerekeket .
2010. nov. 7. 14:37
 27/48 anonim ***** válasza:
Engem elengednének. Ha meg megpróbálnék kimászni az ablakon, azt nem biztos, hogy túlélném, mert a ház fölső szintjén lakunk...:D
2010. nov. 7. 14:38
 28/48 anonim ***** válasza:
0%

14:25

te vagy az élő példája a saját elméletednek. ami hülyeség.

ha nem nő lennél, hanem férfi, akkor szerinted nem lennél ekkora ostoba? akkor csak amiatt nem akarnál félholtra verni valakit, mert férfi lennél?

2010. nov. 7. 14:43
 29/48 anonim ***** válasza:

nekem macerás lett volna kimászkálni az ablakon,lévén hogy 8. emelet...de nem is volt rá szükségem h átvágjam a szüleimet. tényleg nem jó ötlet h egy 15 éves kislány éjszaka az utcán legyen, felnőtt nőket is kirabolnak, megerőszakolnak, megölnek nemhogy egy gyereket. annyi perverz állat van a világon. én 24 évesen is félek ha egyedül megyek haza későn, pedig egy kisvárosban lakom.

szóval maradj a fenekeden éjszaka, találkozz nappal a barátaiddal. 2-3 év múlva úgyis kimehetsz.

2010. nov. 7. 14:46
 30/48 anonim ***** válasza:
38%
Na, azt hiszem az ehhez hasonló, diplomát lopott tahók miatt nézik le manapság a diplomásokat... Remélem sosem lesz gyereked.
2010. nov. 7. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!