Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik sokat dolgoztok, hogyan...

Akik sokat dolgoztok, hogyan oldjátok meg, hogy ne hanyagolódjon el a gyerek?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő. Férjem vállalkozó, sokat dolgozik. Eddig nekem családbarát állásom volt, oktatásban, tehát szünetek szabadok, kényelmes munkarend. Egyértelmű volt, hogy a háztartás és a gyerekek rendezése elsősorban az enyém lesz. A nagy lassan önálló (20 éves), a kicsi viszont 13 lesz a nyáron.

Nyár elején magam is elindítom a vállalkozásomat, ami az első fél évben, de lehet hogy azon túl is, rengeteget időt és energiát fog igényelni. A takarítás részét kiadjuk takarítónőnek, az nem gáz, de a gyereket féltem inkább. Nem fogok tudni rá úgy odafigyelni mint eddig.

A tanulásban budapesti nagyszülő segítségét tudom kérni esetleg, de az én szüleim például vidéken élnek.

Hogy oldottátok meg ezt a kérdést, akik hasonló helyzetben vagytok?

jan. 3. 17:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
29%

ugyhogy vagy bele sem kezdek vagy nagyon låjtosan ėrtsd a gyerek lesz mindig az első tök mindegy mi van a cėgemel . mert nem másfél év lesz huzos hanem 5 ėv mire be inditod és esetleg jol megy .

ennek nem most van az ideje .

jan. 5. 06:22
 12/12 anonim válasza:

Igaz, hogy nem én voltam ilyen helyzetben de a szüleim igen. Én 23 voltam már, szóval velem nem volt gond, de a tesóm 10 és nálunk is kb egy év volt húzós.

Eleinte nagyon megérezte tesóm és pontosan a “nem törődömség” miatt rontott a suliban és otthon sem viselkedett fényesen, aztán anya változtatott. Hétköznap mindig rengetegett melózott otthonról, de hétvégén volt közös program, együtt töltött idő és helyre is ràzódott az otthoni helyzet.

jan. 9. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!