Nagyon szégyenlem magam, hogyan tehetném túl magam ezen a dolgon? Hasonló helyzetek?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy ritkán, társaságban szokásom iszogatni, ez nem is lenne baj, mert általában tudom, hol a határ, ám tegnap túllőttem a célon. Azon kaptam magyam, hogy nem nagyon tudom kontrollálni magam, olyan dolgokat mondtam el másoknak, amiről amúgy nem beszélnék, olyat tettem, ami amúgy nem jellemző rám, és hazafele menet meg- megimbolyogtam. Buli volt, mindenki ivott, végülis nem voltam nagyon feltűnő, mégis utálom magam emiatt és nem tudok tükörbe nézni. Nem mondhatni, hogy problémák elől menekülök, ezért iszom, de félek, hogy jó úton haladok az alkoholizmus felé.
Ha ítélkezni akarsz, akkor inkább ne írj, tudom, hogy erre nem lehetek büszke, azért írtam, hogy tanácsot adjon olyan, aki esetleg hasonló cipőben jár...
22-L
2010. nov. 7. 11:14
31/33 anonim válasza:
Azt, hogy nyugodtan lehet piálni, és utána rá se szarni a következményekre, nyugodtan el lehet mesélni a három nő temetésén, akit egy részeg autós ütött el tegnap egy faluban. Nagymama, anya, nyomorék kislány tolókocsiban. A vezető ittas volt, a segédje benarkózott. Túl gyorsan vették be a kanyart, kisodródtak. Lehet, hogy először tették? Vagy szokás szerint vezettek, ha ittak?
32/33 anonim válasza:
Én írtam, hogy "Soha többet ne igyál alkoholt" annak, aki attól fél, hogy alkoholista lesz. Jelenleg ez 21%-ban hasznos válasz. Na, ez miért nem hasznos válasz? Megmondaná valaki? Mert ugye, ha soha nem iszol alkoholt akkor nem is lehetsz alkoholista. Nem? Ez nem megoldás?
33/33 anonim válasza:
Ne keverjük össze a pár poharat a tajt részegséggel,azzal én se értek egyet,főként ha azok utána még kocsiba is ülnek...A mérték a fontos,az meg már gáz ha valkinek egy liter tömény kell sanaxal,hogy feloldódjon,és jól érezze magát...A részeg sofőrökre,meg no comment,mert ha leírnám a véleményem ide kimoderálnanak érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!