Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szégyenlem magam,...

Nagyon szégyenlem magam, hogyan tehetném túl magam ezen a dolgon? Hasonló helyzetek?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy ritkán, társaságban szokásom iszogatni, ez nem is lenne baj, mert általában tudom, hol a határ, ám tegnap túllőttem a célon. Azon kaptam magyam, hogy nem nagyon tudom kontrollálni magam, olyan dolgokat mondtam el másoknak, amiről amúgy nem beszélnék, olyat tettem, ami amúgy nem jellemző rám, és hazafele menet meg- megimbolyogtam. Buli volt, mindenki ivott, végülis nem voltam nagyon feltűnő, mégis utálom magam emiatt és nem tudok tükörbe nézni. Nem mondhatni, hogy problémák elől menekülök, ezért iszom, de félek, hogy jó úton haladok az alkoholizmus felé.

Ha ítélkezni akarsz, akkor inkább ne írj, tudom, hogy erre nem lehetek büszke, azért írtam, hogy tanácsot adjon olyan, aki esetleg hasonló cipőben jár...

22-L

2010. nov. 7. 11:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
84%

Ez semmi ahhoz képest, amit a mai tinédzserek nagy része művel, rendszeresen részegek, egymás hányásában fetrengenek, összevissza smárolnak, sőt szexelnek fűvel-fával részegen... Nekik kéne szégyellniük magukat, nem neked. Mindenkivel előfordul, hogy többet iszik, mint kéne, ha nem történik meg egyszer se, akkor nem is tudnád megtanulni, hogy hol van a határ.

Hogy mit tehetsz? Ha megint buliba mész és készülsz alkoholt kérni, jusson eszedbe, amit most érzel, és akkor biztos nem léped át azt a bizonyos határt!

2010. nov. 7. 12:07
 22/33 anonim ***** válasza:
53%
Úristen. Úristen! Hova vezet ez. Beb@szott a drága egyszer végre, felszabadult, most meg mocskosnak érzi magát, plusz megy az aggódás, hogy véletlenül alkoholista lesz. Hjaj, hova fajul ez a világ. Kérdező: ne az alkoholizmusodon aggódj, hanem azon, hogy egy merev, sablonos fap*na leszel, ha így folytatod. Lazulj el, egy beb*szás nem a világ.
2010. nov. 7. 12:12
 23/33 anonim ***** válasza:

12:12

Troll ! Olvass vissza. Ez nem az első volt..

2010. nov. 7. 12:13
 24/33 anonim ***** válasza:
52%
Nem az első istenem kövezzük meg mert jól merte érezni magát elengedte magát önmaga volt...Az élet nem csak a mereven robotként élünkből áll,szórakoznmi is kell néha,mert ha nem akkor megkeseredett irigy lesz az ember...
2010. nov. 7. 12:20
 25/33 anonim ***** válasza:
36%

12:13!

Droid! Igazis, elfelejtettem odaírni a gyakoriságot, pótolom!

"egy beb*szás nem a világ" / hét.

:D

2010. nov. 7. 12:22
 26/33 anonim ***** válasza:
53%
Ugyan, ez semmiség. És ettől senki nem lesz alkoholista. Az egy betegség, egy függőség. Neked van bármiféle függőséged az alkohollal kapcsolatban? Szoktál olyat érezni, hogy most muszáj innod? Rendszeresen iszol? Egyértelműen nem. Akkor miért haladnál az alkoholizmus felé? Azzal a világon semmi baj nincs, ha egy huszonéves nagy ritkán becsíp egy kicsit. Felesleges ezen problémázni. Oké, az gáz tud lenni, ha ittasan kifecsegsz olyan dolgokat, amiket nem kéne elmondani, de szerintem még ez sem egyedi eset. Nekem szoktak ilyen őszinteségi rohamaim lenni, ha többet iszom a kelleténél, de utólag (általában) ezek inkább viccesek szoktak lenni.
2010. nov. 7. 13:08
 27/33 anonim ***** válasza:
nagyon egyszerű: ne igyál. és ha te úgy érzed, hogy jó úton haladsz az alkesz felé, akkor nagy valószínűséggel úgy is van. Kétlem, hogy mindent leírtál volna ide, pl. hogy ezt milyen gyakran teszed (mmint a bárminemű ivást). Egyáltalán nem normális, ha a buliban lerészegedsz. máshogy is jól lehet érezni magad a buliban, akár 1 pohár borral is. szerintem tanulj önuralmat, vagy ne járj ilyen bulikba. Amúgy pont a minap olvastam egy felmérést, hogy nálunk sokkal magasabb az alkoholisták száma, mint máshol eu-ban, mivel a stresszt igy gondoljuk oldani (pl. buliban). találj más stresszoldót. a hülye tinik ivászatairól nem mondok semmit, aki hülye, dögöljön meg.
2010. nov. 7. 14:12
 28/33 anonim ***** válasza:
Szerintem ez semmi! Mindenkivel előfordul! Ne idegeskedj emiatt! :)
2010. nov. 7. 14:52
 29/33 anonim ***** válasza:
1412 vagy nem ihatsz és irigy vagy ,vagy csak rosszindulatú vagy...
2010. nov. 7. 21:19
 30/33 anonim ***** válasza:
21:19 szoktam kortyolgatni, leginkább bort. igaz, hogy ritkán és max 1 pohárral! a részegség és annak minden velejárója undorító., Kinek van kedve valaki olyannal lenni, aki hány, aki dülöngél, aki össze-vissza beszélNE, ha egyáltalán ki tudná mondani, amit akar. Kinek van kedve olyannal lenni, aki teljesen kifordul magából, túlzottan vihog, vagy épp magába borul, vagy agresszív lesz? kinek van kedve olyannal lenni, aki másnap nem is fog rá emlékezni (sok esetben), hogy kivel volt és mit csinált? hát nekem biztosan nem. A férjem is pár havonta elmegy a barátaival és megiszik 1-2 pohár valamit, de SOHA sem ő, sem én nem részegedtünk le. MÉGIS remekül tudjuk magunkat érezni bulikban, társaságban. Ha valaki részeg, az már a zenét és a társaságot sem tudja rendesen élvezni. ÉN megértem, hogy a tizen-huszonéveseknek ma a szórakozás netovábbja az alkohol... olyan felnőttek is lesznek a legtöbben :( tisztelet a kivételnek.
2010. nov. 8. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!