Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem meg a szüleim,...

Hogy győzzem meg a szüleim, hogy jarhassak edzoterembe? 16/l

Figyelt kérdés

170 cm 59 kg vagyok.

Szeretnék izmot építeni, és valamelyik nap felvetettem itthon az edzotermet, és nem engedik.

Egyáltalán nem a pénz miatt, hanem mert féltenek, és "az ottani közösség szteroidozik, rossz hatással lesz rád, mert az ottani emberek nagy meggyőzőképességűek, és nem kell oda tartozni, meg veszélyes is egy kislánynak, stb stb stb".

Itthoni edzéssel próbálkoztam, jó is volt meg minden, folytatni is fogom ha nem engednek edzoterembe, de azért kiprobalnam azt is.

Ötletek, hogyan győzzem meg őket?

tegnap 10:19
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
55%

Anyadek annyira kontrollmaniasak kb mint az en szuleim. Mindenbe beledumaljak hogy felni kell meg aggodni…

Elmondom fel eve jarok terembe, 2 honapig a csoportos edzeseken a kutya se szolt hozzam es ket honapba telt mire kialakult barmilyen kapcsolatom. A terembe mindenki edzeni megy, nem dumalni es csajozni, ido sincs ra tehat ordas nagy tevedesben vannak. Gondolom sose jartak terembe. Jol teszed, nagyon csinos leszel.

24L

tegnap 23:07
 32/35 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/@CarolineGirvan

Szívesen.

A zsebpénzedből veszel pár súlyzót, és nem rinyálsz, hanem csinálod, a táplálkozásra vonatkozó videóit meg betartod a lehetőségeidhez képest. Két év, és csinálasz, amit akarsz, meg amire megteremted magadnak a rávalót.

ma 07:02
 33/35 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért pontoztak le (5-ös komment).

Tapasztalatból beszélek. Számtalan edzőteremben voltam már. Nem igen volt nyugtom más emberek miatt. Én meg nem pasizni jártam azokra a helyekre.

Emellett jobban tudok fókuszálni, ha nincs ember körülöttem.

Számos gépet pedig tényleg ki lehet váltani szil.szalaggal, amelyet edzőm javasolt.

Az exem unokahúga az edzőm.

Eleinte rendszeresen jött hozzám, azóta csak akkor, ha új edzéstervre állok át.

Vettem súlyzó szettet, nem nagy összeg. Meg pár apróságot.

Nagyon sokan azt hiszik az edzőterem lesz a kulcs, hogy elérjék céljaikat.

Dehogy. A célhoz megfelelő edzésterv, étrend sokkal fontosabb. Ezért érdemes ezen ágakon szakikhoz fordulni.

Pl edző, diabetikus.

Pár havi belépő árából pedig alap dolgokat meg lehet venni, amikre szükséged lesz hosszú távon.

32N

ma 09:58
 34/35 anonim ***** válasza:

Ui.: nagyon sokan helytelenül csinálják a gyakorlatokat.

Azért is érdemes megbízható edzőt fogadni.

Megelőzheted a problémákat, amiket a helytelen edzéssel elkövet sok ember.

ma 10:00
 35/35 anonim ***** válasza:
33# azért lettel lepontozva te meg egyéb valaszolok mert bsztok tiszteletbe tartani, hogy a kérdező oda AKAR járni. Megvan annak a feelgje,baja nem lesz. Nem tudom mit okoskodtok itt neki hogy ne menjen ha egyszer szeretne. Nem kért a lebeszelesetekbol
ma 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!