Aki edzoterembe jar es kirakja a kepeket insta vagy facebookra az mit akar tulkompenzalni?
2 éve edzek, 3 éve váltottam életmódot.
170cm, 106kg -> jelenleg 68-69kg, 62kg környéke a cél.
Az elején kb. minden nap, minden héten tettem ki insta sztoriba a képeket, feszítve. Ezen mindenki átesik, szimplán csak büszke voltam magamra és azt akartam, hogy mások is lássák ezt. Ma már olyannyira leszarom, hogy ki mit gondol, hogy nem is tudom mikor tettem ki utoljára insta sztorit.. :D
Alapvetően nincs baj azzal, ha valaki posztol, mert mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit csinál. Én már kinőttem ezt és rájöttem, hogy az egyedüli ember, akinek meg kell feleljek az Én vagyok. Az pedig, hogy valaki látja-e a fejlődésem, abszolút nem érdekel már. Elég, ha én tisztában vagyok vele.
vannak ilyen figurák akik influenszernek érzik magukat és mindenről posztolniuk kell.
futóverseny, 100kilós felhúzás, judoverseny, biciklitúra, evezőverseny vagy mi a szösz stb
mekkora sportoló, jól ki lehet tesizve - gondolnád... közbe 20-25kiló felesleg van a csávón.
de nem csak ezekről posztol hanem szinte minden eredményével flexel.. legyen az érettségi, diploma, új munkahely bármi.
Nem tudom.Van egy szük kör,akit ez érdekel,a többi meg lexarja valóban.Ezért nincs értelme nemtomiket kinyomni meg erölködni sérülést kockáztatva,dicsekedni ezzel, mert a röptéri kutyát se érdekli.A nöket meg főleg nem.Nekik ez semmit se mond.Kb Mint ahogy a csillag meg villáskulcs közti különbség se.
Emlékszem mikor egyik hölgyismerősömnek meséltem ,pont Eddie Hallról jutott eszembe,hogy mennyit húzott fel.
Erre ő :Az sok?
No szóval ha már maga a látványt vesszük azt inkább akceptálják mert sok munka van benne és látszik is.
De az hogy pld a strandon ott egy 75 kilós faxi aki felhúz 180 át..
meg nemtommenyit kinyom fekve,az senkit se fog érdekelni nulla értékkel bír egy laikus számára.
Kivéve a sportos belül.
Jól írta itt vki.Csinálod magadnak ,nem kell másoknak mutogatni ,mert úgysem érdekli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!