Hogy győzzem meg a szüleim, hogy jarhassak edzoterembe? 16/l
170 cm 59 kg vagyok.
Szeretnék izmot építeni, és valamelyik nap felvetettem itthon az edzotermet, és nem engedik.
Egyáltalán nem a pénz miatt, hanem mert féltenek, és "az ottani közösség szteroidozik, rossz hatással lesz rád, mert az ottani emberek nagy meggyőzőképességűek, és nem kell oda tartozni, meg veszélyes is egy kislánynak, stb stb stb".
Itthoni edzéssel próbálkoztam, jó is volt meg minden, folytatni is fogom ha nem engednek edzoterembe, de azért kiprobalnam azt is.
Ötletek, hogyan győzzem meg őket?
Nem haverkodni mész, hanem edzeni...
A suliban sem különbek a kamaszok...
Attól, mert nem tették túl magukat a múlt traumáin, ne téged büntessenek
Az iskoládban nincsen edzőterem? Ahova én jártam, ott volt a tornaterem mellett egy kicsi terem amit délutánonként, szakkör-szerűen lehetett használni. Ebbe nehéz lehet belekötni.
Ha megengedhetitek magatoknak, akkor keressetek egy személyi edzőt az első pár alkalomra legalább. Hátha a szüleid elfogadják úgy, hogy van veled valaki felnőtt.
Nem mindenhol van ideális hely egy nő számára edzőtermekben az adott közösség miatt.
Emellett rengeteg ottani gépet tudsz helyettesíteni adott otthonra is használható/megvehető eszközzel.
Mint pl szilikon szalag.
Ha érdekel küldök videókat, hogy hogyan kell használni ezt a szalagot úgy, hogy kiváltson számod edzőtermi gépet.
De te magad is megtalálod ezeket neten. Pl pinterest-en.
Miért ragaszkodsz ennyire az edzőteremhez?
#5 már ne haragudj, de egy gumiszalag hogyan fog kiváltani egy csigás gépet, egy erőkeretet, kézi súlyzókat és kardió gépeket?
Én is láttam videókat, kiegészítő edzésnek (vagy például húzódzkodáskor segítségnek) jó lehet, de teljes edzésre alkalmatlan.
> Nem mindenhol van ideális hely egy nő számára edzőtermekben az adott közösség miatt
Hány edzőtermet próbáltál ki? Én jártam több olyan terembe, ami tele volt hülyékkel (tipikusan az olcsóbb helyek), de olyat nem láttam sosem, hogy a nőket ne hagyták volna edzeni vagy zaklatták volna. Ahova jelenleg járok ott is 18-tól 65 éves korig járnak nők is (igaz itt 18 év a minimum korhatár).
"Nem mindenhol van ideális hely egy nő számára edzőtermekben az adott közösség miatt"
Lehet, vannak kicsi, eldugott edzőtermek, amit leginkább csak szűk kör látogat, nem tudom, de minden kicsit is normálisabb terembe mindenféle korosztályú és nemű ember jár tiniktől kezdve és nyugdíjasokat is szoktam látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!