Edzõteremben ti is kérdezgettek másokat „meddig tart még?“ vélemény errõl?
Figyelt kérdés
Sokszor odajönnek emberek, hogy „mennyi van még hátra?!“ és akkor odaállnak, látványosan várakoznak.
Ez általános jelenség, nemcsak Mo-n, nemcsak egy stúdióban.
Engem zavar, nyomás alatt érzem magam, de ez csak én vagyok.
Vélemény? Nem irritàló?
Vagy ti is szoktatok türelmetlenkedni?
2022. okt. 7. 17:29
1/10 anonim válasza:
Csak azokkal akiken látszik, hogy annyira kisajátítja, hogy amíg pihen se használhatja más
2/10 anonim válasza:
Nyilván van olyan, amikor megkérdezek valakit, hogy hány sorozata van még, mert akkor úgy kalkulálok, de ha megkaptam a választ, akkor nem maradok ott mellette a stoppert mérve. Az más téma, amikor valaki háromnegyed órán keresztül bicepszezik a guggoló keretbe, miközben pörgeti az instagramot. Az ilyen embereket meg szoktam sürgetni, vagy adott esetben megkérem, hogy álljon pár lépéssel odébb.
3/10 anonim válasza:
Ezért vettem itthonra fekpadot meg hátgépet. Irritált a sok izzadt majom.
4/10 anonim válasza:
Én szoktam kérdezni,ha 1-2 szett van hátra azt megvárom,ha több akkor átmegyek másik gépre vagy csinálok más gyakorlatot.Szerintem nincs ebben semmi különleges amíg g értelmes módon csinálják.Persze az lehet zavaró ha ott állnak feletted egész végig,én le szoktam ülni valahova és telefonozok közben.
5/10 anonim válasza:
Én is megkérdezem. Főleg, ha sokat üldögél meg a telefonját nyomkodja az illető. Érezze, hogy más is használná a gépet. A legjobb, amikor vki 5 pár súlyzót odavesz magához, és neki mind kell, mindet egyszerre használja 😁
6/10 anonim válasza:
Engem már túrtak is ki, szépen ledumáltuk, vagy együtt használtuk a gépet. De egyszer elküldtek a pi-be, hogy bocs itt most én vagyok. :D
7/10 anonim válasza:
Én megszoktam kérdezni, de csak azért, hogy tudjak kalkulálni az idővel.
Ha azt mondja, hogy most kezdte és látom rajta, hogy normálisan edz, keményen, azaz szettenként minimum 2-3 perc pihenővel, akkor eleve úgy vagyok vele, hogy csinálok addig más gyakorlatot.
De, ha azt látom, hogy a tipikus gyorsan zavarjunk le 4x12 ismétlést 30 másodperces, vagy 1 perces pihenőidővel, akkor félreállok valahová, nyújtok egy lazábbat, és addigra szabad a gép/súly.
8/10 anonim válasza:
#6: engem is. Teljesen nyugodt hangnemben kérdeztem, hogy hány sorozata van még? "Most kezdtem, úgyhogy hühüm #passzívagresszívszájhúzás"
9/10 anonim válasza:
Nyilván megkérdezem, hogy tudjak tervezni, mit tudok addig megcsinálni a programomból, amíg a másik végez. Ha arra jutok, hogy semmit, akkor meg megvárom... Fordított esetben meg meg szoktam kérdezni, hogy akarja-e felváltva használni. Nekem nem fáj..
10/10 anonim válasza:
Megvárom, csinálok addig mást. Esetleg megtippelem hol tart. Ha nagyon nincs más akkor udvariasan megkérdezem tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!