Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzõteremben ti is kérdezgette...

Edzõteremben ti is kérdezgettek másokat „meddig tart még?“ vélemény errõl?

Figyelt kérdés

Sokszor odajönnek emberek, hogy „mennyi van még hátra?!“ és akkor odaállnak, látványosan várakoznak.

Ez általános jelenség, nemcsak Mo-n, nemcsak egy stúdióban.

Engem zavar, nyomás alatt érzem magam, de ez csak én vagyok.

Vélemény? Nem irritàló?

Vagy ti is szoktatok türelmetlenkedni?

2022. okt. 7. 17:29
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Csak azokkal akiken látszik, hogy annyira kisajátítja, hogy amíg pihen se használhatja más
2022. okt. 7. 17:43
 2/10 anonim ***** válasza:
98%
Nyilván van olyan, amikor megkérdezek valakit, hogy hány sorozata van még, mert akkor úgy kalkulálok, de ha megkaptam a választ, akkor nem maradok ott mellette a stoppert mérve. Az más téma, amikor valaki háromnegyed órán keresztül bicepszezik a guggoló keretbe, miközben pörgeti az instagramot. Az ilyen embereket meg szoktam sürgetni, vagy adott esetben megkérem, hogy álljon pár lépéssel odébb.
2022. okt. 7. 18:21
 3/10 anonim ***** válasza:
6%
Ezért vettem itthonra fekpadot meg hátgépet. Irritált a sok izzadt majom.
2022. okt. 7. 19:29
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Én szoktam kérdezni,ha 1-2 szett van hátra azt megvárom,ha több akkor átmegyek másik gépre vagy csinálok más gyakorlatot.Szerintem nincs ebben semmi különleges amíg g értelmes módon csinálják.Persze az lehet zavaró ha ott állnak feletted egész végig,én le szoktam ülni valahova és telefonozok közben.
2022. okt. 7. 19:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is megkérdezem. Főleg, ha sokat üldögél meg a telefonját nyomkodja az illető. Érezze, hogy más is használná a gépet. A legjobb, amikor vki 5 pár súlyzót odavesz magához, és neki mind kell, mindet egyszerre használja 😁
2022. okt. 7. 20:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem már túrtak is ki, szépen ledumáltuk, vagy együtt használtuk a gépet. De egyszer elküldtek a pi-be, hogy bocs itt most én vagyok. :D
2022. okt. 7. 22:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Én megszoktam kérdezni, de csak azért, hogy tudjak kalkulálni az idővel.

Ha azt mondja, hogy most kezdte és látom rajta, hogy normálisan edz, keményen, azaz szettenként minimum 2-3 perc pihenővel, akkor eleve úgy vagyok vele, hogy csinálok addig más gyakorlatot.

De, ha azt látom, hogy a tipikus gyorsan zavarjunk le 4x12 ismétlést 30 másodperces, vagy 1 perces pihenőidővel, akkor félreállok valahová, nyújtok egy lazábbat, és addigra szabad a gép/súly.

2022. okt. 8. 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:
#6: engem is. Teljesen nyugodt hangnemben kérdeztem, hogy hány sorozata van még? "Most kezdtem, úgyhogy hühüm #passzívagresszívszájhúzás"
2022. okt. 8. 15:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyilván megkérdezem, hogy tudjak tervezni, mit tudok addig megcsinálni a programomból, amíg a másik végez. Ha arra jutok, hogy semmit, akkor meg megvárom... Fordított esetben meg meg szoktam kérdezni, hogy akarja-e felváltva használni. Nekem nem fáj..
2022. okt. 11. 21:51
 10/10 anonim válasza:
Megvárom, csinálok addig mást. Esetleg megtippelem hol tart. Ha nagyon nincs más akkor udvariasan megkérdezem tőle.
2022. nov. 1. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!