Budapesten aránylag olcsó, edzōterem?
Figyelt kérdés
A nyáron elkezdtem edzōterembe járni itthon,viszont suli miatt majd Pesten kell edzenem. Éves bérletet vennék,maximum 60-70 ezer forint között.A legjobb lenne,ha Buda vagy Pest bentebbi részén lenne koli miatt. Már olvastam utána párnak,de jól jönne pár ajánlat. 19l2022. aug. 1. 21:33
1/9 anonim válasza:
Pesten az értékelhetőbb konditermek közül a Holiday Fitnesst ajánlom, bár az Újpesten van, nem a belvárosban. Edzettem ott pár évig, és nem volt a szívem csücske a hely, de az átlag ember számára bőven megfelel.
2/9 anonim válasza:
Nova Sun a Nyugati mellett. Nem csilli-villi, de edzésre megfelel, és a környék áraihoz képest olcsó.
4/9 anonim válasza:
Havi 10 alatt nem is tudok termet. Eves berlet nyilvan olcsobb de ugyis vagy 100
5/9 anonim válasza:
Elsore felesleges terembe menni
Seta futas millio youtube
Csinalni reszt es az etrend probalkozasokat ne felejtsd ki!
Lehet dragan is es szimplan is
6/9 anonim válasza:
Ha éves bérletre nem tudsz többet szánni, szerintem is gyűjts még. Nálunk a havi 12k, de teljen korlátlan, van millió gép és a szauna is ingyenes a bérletben. :) (Z1 Fitness, Liget)
7/9 anonim válasza:
Az a baj h aki nem akar szaunazgatni meg gepezni csak gyurni az se nagyon talal 10 alatt
8/9 anonim válasza:
7. Most már végképp nem, nekünk tegnap emeltek az árakon 2000 Ft-ot hála a kormánynak :DDD
6 voltam.
9/9 anonim válasza:
tempelfit 2
délelőtti bérlet 9ezer
a sima 12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!