Budapesten vannak olcsó edzőtermek?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor tudnátok ajánlani valamelyiket?2018. szept. 9. 17:34
1/9 anonim válasza:
Lónyai utcában nem tudom meg van-e még egy iskola pincéjében. Havi 5-6k volt pár éve úgy tudom. Lónyai eleje, Vámház krt.-hoz eső felénél.
Szerintem külvárosban inkább találsz olcsót, vagy esetleg az AYCM SPORTPASS
2/9 anonim válasza:
Pár hónapja bonuszbrigádon volt egy terem a nyugai és a jászai között, nem emlékszem a nevére. Az is ilyen békebeli pinceterem. Fél éves bérletet lehetett valami 20 körül venni.
3/9 Andi80018 válasza:
Mi az, hogy olcsó? Ez elég relatív. Azért némi színvonal nem árt.
4/9 anonim válasza:
A színvonal pedig még az olcsónál is relatívabb...
5/9 Andi80018 válasza:
Na igen, szerintem 10 alatt nem érdemes választani.
6/9 anonim válasza:
Ez attól függ mire van szükséged.
Én olyan helyre járok ahol fél év 12 ezer!
Te valószínűleg kifordulnál az ajtóból, én évek óta jól érzem ott magam és eszem ágában se lenne csili vili terembe menni.
Itt van pár súlyemelő rúd, fél tonna tárcsa, meg 5 gép.
Családias, mindenki ismer mindenkit, átlag 3-4 ember szokott egyszerre lent lenni. Elég hardkór arcok, itt nem készült szerintem még soha insta poszt...
De izom itt is tud nőni :D
7/9 Andi80018 válasza:
Persze, azért mondom, hogy relatív, kinek mi jön be, mindenkinek más az igénye. Nálam pl. alap a klíma, a nagy tér, kulturált emberek, tisztaság bent és az öltözőben.
8/9 anonim válasza:
Ezt jól kitárgyaltuk :)
Már csak a kérdező kéne, hogy elmondja neki mik is az igényei.
9/9 A kérdező kommentje:
Havi kb 8-9ezer forint lenne nekem az olcsó, de max 10ezerig megyek el havonta.Annyi kell nekem hogy legyenek normálisak az emberek és hogy edzés után le tudjak zuhanyozni.
2018. szept. 18. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!