Milyen gyakorlatokat csinaljak az edzoteremben?
Figyelt kérdés
Sziasztok, meg soha eletemben nem voltam edzoteremben, de most el szeretnek kezdeni jarni. Fogyni szeretnek egy jo 10-15 kilot, meg a fenekemet formasitani picit. (lany vagyok) Milyen gyakorlatokat csinaljak? Futopad, szobabicikli. Oke de azon kivul, melyik gép mire való? A havi berlet az hogy mukodik? Naponta egy ora, vagy abban a honapban annyit vagyok ott amennyit akarok? Lehet hulye kerdes de tapasztalatlan vagyok🥺2021. júl. 5. 23:18
1/3 anonim válasza:
a havi bérlettel mindennap tudsz menni egyszer akárhány óráig. Optimálisan max 1-1,5 óráig tart egy edzés, ha több vagy kevesebb valamit rosszul csinálsz. Heti 3x teljes test edzés kezdőknek tökéletes, hozzászokig a szervezeted a mozgásformához, és megtanulod kivitelezni a gyakorlatokat ez idő alatt, úgymond felkészíted a szervezeted a terhelésre. Emellett kardió edzés. Fogyásnál inkább a kalóriadeficit számit.
2/3 anonim válasza:
Nem a "melyik gép mire való",hanem "melyik szabadsúlyos gyakorlat mire való" érdekeljen!
Hogy lány vagy,az meg semmit sem számít edzéstechnikai szempontból.
Uganazt csinálod,mint a fiúk,és nem csak farra,hanem mindenre!!
1# válaszoló tanacsai után:
3 napos teljes test programmal.
3/3 anonim válasza:
amit én ajánlok neked hogy fizzes meg egy edzőt egy pár óra erejéig, mert oldalakat kéne neked írni, annyira nem vagy tisztában az alapokkal se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!