Hogy tanuljam meg rendesen ezeket a gyakorlatokat ?
Hogy tanuljak meg rendesen
Felhúzni
Fekvenyomni
Guggolni
Személyi edzőre sajnos nincs pénzem egyenlőre, és félek helytelenül csinálom a gyakorlatokat. Most kisebb súllyal csinálok több ismétlést, hogy ne sérüljek meg, még ha rossz is a technika.
A youtube-on pl. rengeteg oktatóvideó van. Elég, ha szólsz egy megbízható ismerősödnek, aki személyesen ellenőrzi a technikádat.
Egyébként nem atomfizika, néhány hónap alatt azért alapszinten mindenki beletanul, aki akar. A lényeg az, hogy a forma elsődleges, a súly nagysága másodlagos (ez a sérülések elkerülésének és a fejlődésnek is a kulcsa).
Köszi a tanácsokat, akkor igen maradnak a Mark Rippetoe videók stb. :D
Megkérnék valami gyúrós havert, csak hát nincs.
A teremben is megkérhetsz valakit. Vagy otthon edzel?
Elég, ha mindegyikből megnéz egy-két munkasorozatot. Cserében felajánlod, hogy meghívod egy sörre/fehérjeturmixra, vagy amit akar. Normális sportolók közt ez nem gond.
Egyébként ebben a könyvben szakszerűen le van írva minden, ami téged érdekel (sőt valószínűleg több is), ezt ajánlom figyelmedbe:
Rendben megpróbálom akkor, mondjuk 16 vagyok és ilyen 40-es csávók szoktak ott lenni, de legyen 😂
A sárga kapszulát és a poweres könyvet olvastam. Ez az Arnoldos még élőben is megvan, akkor ezt is végignyálazom köszi az ajánlást :)
Én is tizenévesen kezdtem (bár ez sajnos több, mint 20 éve volt). Nekem is segítettek akkor az idősebb sporttársak. Kellemes sportolást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!