Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzesnaplo hasznalata, nem...

Edzesnaplo hasznalata, nem fognak lenezni az edzoterembe hogy amikor megcsinaltam a gyakorlatot elo veszem a telefont es feljegyzem az adatokat?

Figyelt kérdés
Kezdo vagyok
2022. júl. 3. 08:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem foglalkozik veled. Legfeljebb ha más is várna pld. a fekpadra, de te nem állsz fel onnan a gyakorlat végén, mert a telefonod nyomkodod.
2022. júl. 3. 08:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kutyának nem fog feltűnni, hogy miért nyomkodod a telefonodat.
2022. júl. 3. 09:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
És ha igen, akkor mi van?
2022. júl. 3. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy, nyugodtan....vannak hatalmas méretűek is, akik meg kis papírlapokkal rohangásznak.

Mostanában meg kb az 50% úgyis folyamatosan telefont babrál.

2022. júl. 3. 09:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy néznek ki nem kell ennyire félni minden kis dologtól,aki nem nézi direkt hogy a Pista mit csinál a telefonján azt se tudja mit csinálsz.

Én évek óta Excel táblázatba jegyzetelek,két szett között mindig megnézem mennyi volt a max legutóbb és azt megütni legalább,étrend és edzésterv is benne van.Telefon úgy is van mindenkinél tehát praktikus,azt fogják hinni hogy Facebookozol vagy írsz valakinek.

2022. júl. 3. 10:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. júl. 3. 12:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha igazán hardcore vagy akkor wordben előre szerkesztesz egy edzésnaplót, elküldöd egy nyomdába, bespiráloztatos és azzal flangálsz.
2022. júl. 3. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!