Edzesnaplo hasznalata, nem fognak lenezni az edzoterembe hogy amikor megcsinaltam a gyakorlatot elo veszem a telefont es feljegyzem az adatokat?
Figyelt kérdés
Kezdo vagyok2022. júl. 3. 08:39
1/7 anonim válasza:
Senki nem foglalkozik veled. Legfeljebb ha más is várna pld. a fekpadra, de te nem állsz fel onnan a gyakorlat végén, mert a telefonod nyomkodod.
2/7 anonim válasza:
Kutyának nem fog feltűnni, hogy miért nyomkodod a telefonodat.
4/7 anonim válasza:
Dehogy, nyugodtan....vannak hatalmas méretűek is, akik meg kis papírlapokkal rohangásznak.
Mostanában meg kb az 50% úgyis folyamatosan telefont babrál.
5/7 anonim válasza:
Dehogy néznek ki nem kell ennyire félni minden kis dologtól,aki nem nézi direkt hogy a Pista mit csinál a telefonján azt se tudja mit csinálsz.
Én évek óta Excel táblázatba jegyzetelek,két szett között mindig megnézem mennyi volt a max legutóbb és azt megütni legalább,étrend és edzésterv is benne van.Telefon úgy is van mindenkinél tehát praktikus,azt fogják hinni hogy Facebookozol vagy írsz valakinek.
7/7 anonim válasza:
Ha igazán hardcore vagy akkor wordben előre szerkesztesz egy edzésnaplót, elküldöd egy nyomdába, bespiráloztatos és azzal flangálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!