Ha ezeket a gyakorlatokat megcsinálom, akkor lesz kockahasam?
https://www.youtube.com/watch?v=z1bIlSqk67E
Elég sovány vagyok, szóval nincs felesleges zsír a hasamon. Ha minden reggel megcsinálom ezeket a gyakorlatokat, kb. mennyi idő, míg eredménye lesz?
Még ezt is hozzáveszem:
Ez a magyar fitness youtube hogy olyanok okoskodnak kockahasról akiknek nincs? :D
Amúgy valamennyit lehet, de háton fekve az egész tested emeld és támaszd magad a kezeddel. Ezen kívül mehetne függeszkedve lábemelés, lassú negatívval.
nem,a kockáshashoz rendes étrend kell.
Ha nincs kockás hasad,akkor van rajta valamennyi akár minimális zsír,a hasgyakorlatok nem fogják ezt "leégetni". Ahhoz megfelelő étrend+edzés kell.
#4 Írtam már, hogy gebe vagyok, tehát nincs ott zsír. Most kezdenék bele az edzésbe-
#5 Miért?
Gyakorlatilag a kettesen kívül senki sem adott értékelhető választ.
Olvass utána..
Akkor ne rakj ki kérdést,de csináld csak a hasgyakorlatokat.
#2 vagyok, tehát a vállad tartsd lenn a földön, de amikor emeled a lábad, az egész törzsed próbáld felemelni. Kb. mint amikor iskolában gyertyázni kellett, csak a kezeddel ne tartsd a törzsed, csak legyen lenn a földön. Eszközök nélkül ezzel lehet hasat erősíteni.
Haskerékre keress még rá, az is jó cucc.
Plusz függeszkedve amit írtam. De a törzsedet is edzed külön pl. vállhíddal, rendes híddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!