A rendszeres testmozgas resze az eleteteknek? A kornyezetetekben sokan jarnak edzoterembe?
Akinek nem része, az bizony idővel megbetegszik.
Csak sokan nem foglalkoznak vele.
A környezetemben rajtam kívül senki nem sportol.
Inkább takarítanak minden héten, vagy haverozgatnak, családi program, a mozgás az utolsó, ami eszükbe jut.
Értem, hogy nem mindenkinek ez az érdeklődése, de heti 2x 1-2 óra kellene erre jusson.
Persze műkörmösre, szempillázásra, wellnesre jut, csak ezektől se szebb, se egészségesebb nem lesz senki, egy önámítás.
Soha nem jártam edzőterembe és nem is fogok.
Amikor számomra jó idő van akkor 10 km-t futok a szabadban. Itthon vannak súlyzóim, hullahopkarikám ezekkel szoktam tornázni.
Mivel nincs autónk, a városban (nem a főváros és nem is megyeszékhely) mindenhová gyalog megyek.
Nyáron mikor megyünk strandra, mindig szoktam úszni is. Gyerekkoromban 6 évig jártam úszóedzésre.
Ha nem jarsz miert nem?
Mert amikor jártam, elvették tőle a kedvem. Akik már ott voltak, úgy kezeltek mintha valami betolakodó lennék. Lestek is, mint a birkák.
Ha használtam egy gépet, forgatták a szemüket, vártak látványosan, PONNNT oda kellett menniük, annak ellenére hogy volt vagy 6 másik ugyanolyan gép még szabadon.
Első hónap után hagytam.
Én is itthon edzek, soha nem mennék terembe.
Ott másokhoz kell igazodni, időigényes, persze nincs annyi géped, de ha nem ebből élsz, akkor felesleges az a szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!