A rendszeres testmozgas resze az eleteteknek? A kornyezetetekben sokan jarnak edzoterembe?
Rendszeresen sportolok, akárcsak a barátaim többsége, de szinte egyikünk se edzőterembe jár. Az edzőtermekkel csak rossz tapasztalataim vannak, pénzkidobás az egész.
Én személy szerint úszok és itthon edzek, illetve gyakran eljárok túrázni és lovagolni. A barátaim többsége inkább klubokba jár, például főleg fitnessezni és futni, plusz otthon is edzenek.
Sajnos már nem.
A "versenyszerű" sportot többek között a sérülékenység miatt abba kellett hagynom. A hobbi sportolás meg nem az én világom, pláne egyedül.
Nagyon kellene, de se idő, se energia rá mostanság, és ha jól mennek a dolgok még sokáig nem is lesz
Sajnos már egy ideje nekem sem állandó része. Sokáig az volt, majd utána időszakosan, az utóbbi 1 évben viszont már időszakosan sem nagyon része. Igyekszem legalább sokat sétálni, hogy azzal kompenzáljak valamelyest, de ez ugye nem elég.
Kondiba akkor jártam, amikor kötelező négy félévnyi tesit kellett egyetemen teljesíteni; az ottani evezőgépen szoktam 40-50 perceket letolni. Azt imádtam.
Ismerősök, barátok közül páran járnak, közülük csak nagyon kevesen mennek rendszeresen kondiba.
Jóérzés miatt mozgok. Leginkább futni, és úszni szoktam, mert ettől érzem jól magam.
Télen uszodában úszom, nyáron nyílt vízben. Futni 10 fokig tudok kültéren, az alatt már kb. percenként meg kell állni kifújni az orrom, mert a ideg miatt folyik, és gyűlölöm.
Terembe heti egyszer megyek, hidegben többször. Néha meg kell edzeni azokat az izmokat is, amiket normál körülmények között nem használok, és hidegben tök jó, hogy van futópad, ellipszis-gép, lépcsőgép, szobabicikli... Csomó olyan dolog, amihez kinn már túl hideg van, de azért van lehetőségem csinálni fűtött helyen. Kurvára gyűlölöm ezt az éghajlatot.
Sokan járnak, mert nagy divat lett.
Viszont sokan járnak már több évtizede, csak azért hogy mozogjanak valamit.
Járok, mert itthon nem tudnék olyan konditermet kialakítani ami számomra megfelelő lenne. De akinek lehetősége van rá az nyugodtan tegye meg, mert anyagilag is jobban megéri otthon edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!